Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Mechelen

Aannemer Mechelen

Mechelse aannemer

Verbouwen in Mechelen? Dan kies je ook best voor een aannemer uit eigen stad. In dit geval een maneblusser die de weg kent naar de Bruul, het IJzerenleen of de Sint-Romboutskathedraal.

Met Renoffice krijg je één aanspreekpunt voor jouw project. Wij garanderen een totaaloplossing van a tot z, van ontwerp tot kwaliteitscontrole. Voor onbetaalbare gemoedsrust.

Voordelen aannemer Mechelen

Mechelen is de laatste decennia behoorlijk vernieuwd of heropgewaardeerd. Vandaag is het dan ook een aangename stad om te wonen. Kocht je net een woning of appartement aan de oevers van de Dijle of in de groene rand rond de stad? (bijv. Bonheiden of Kapelle-op-den-bos) Renoveren in Mechelen doe je ook best met een aannemer uit Mechelen, want dat biedt heel wat voordelen.

Je vermijdt natuurlijk onnodige kilometers zodat je eindfactuur goedkoper uitvalt. En de aannemers die de werken uitvoeren zijn flexibeler op die manier. Belangrijk als je wat te bespreken hebt. Bovendien verloopt de communicatie met de stads-of streekgenoot altijd wat vlotter.

Verbouwen Mechelen

Premies renovatie Mechelen

Altijd handig als je je investering kunt drukken dankzij steunmaatregelen van de overheid. Je hebt de renovatiepremie van de Vlaamse overheid maar ook de stad Mechelen steekt een handje (of centje) toe. Ze verleent namelijk een premie voor kernversterkend renoveren aan eigenaars of huurders van handelspanden. Voorwaarde is dat ze in het kernwinkelgebied van de stad liggen.

Welke werken komen in aanmerking?

  1. Samenvoegen van twee of meerdere handelspanden om grotere handelspanden te creëren
  2. Leegstaande ruimtes van hogere verdiepingen een nieuwe bestemming geven (wonen, werken of ontspanning)

Opgelet, de deadline voor deze aanvraag is 31 mei 2020.

Meer premies van de Stad Mechelen?

Je bekomt meer details over de voorwaarden bij de Stad Mechelen.

Onze renovatiewerken Mechelen

Ben je van plan om een handelspand te renoveren in de handelszone? Of heb je gewoon een huis gekocht in de stad of ergens aan de groenere rand? Ons team in Mechelen voerde al verschillende projecten met succes uit.

Voor een optimaal resultaat doe je een beroep op een aannemer in Mechelen voor een totaalrenovatie.

Onze troeven

Verbouwen in Mechelen met Renoffice? Prima idee, al is het maar omdat we het hele project opvolgen van bij de voorbereiding tot de kwaliteitscontrole. Dat doen we met onze vaste (ver)bouwpartners in jouw regio: stuk voor stuk aannemers, architecten en andere experts die krediet hebben opgebouwd in de afgelopen decennia.

Onze troeven?

  • 1 aanspreekpunt
  • Geïntegreerde aanpak
  • Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
  • Klantgericht maatwerk
  • Perfecte afwerking

Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij beantwoorden al jouw renovatievragen.

contact