Renoffice is een team van gespecialiseerde vakmensen uit alle sectoren van de bouw- en renovatiewereld, dat zorgt voor een perfecte coördinatie en uitvoering van uw renovatie.

Dit voor zowel particulieren als bedrijven die wensen te verbouwen in Vlaanderen !

PARTNER IN VLOT RENOVEREN

Waarom Renoffice?

 

Het Renoffice team is beschikbaar om uw project te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Alle aannemers waar wij mee samenwerken moeten beantwoorden aan vooropgestelde criteria. Zo zijn wij zeker dat zij financieel gezond zijn en op het vlak van verzekeringen, registratie, kwaliteit, enz., maar dat ze ook het nodige in huis hebben om kwaliteit te leveren.

Transparantie dragen we hoog in het vaandel: wij treden op als jouw tussen- en contactpersoon voor het hele renovatieproject. Wij brengen jouw wensen over op het renovatieteam en zien er op toe dat iedereen op dezelfde golflengte zit.

 

Maak vrijblijvend kennis met ons

Waarom Renoffice?

onze kwaliteit

Professioneel
Transparant
Maatwerk

Onze werkwijze is in principe in enkele krachtige begrippen samen te vatten:

Professionaliteit
Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en bouwcoördinatie weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe we hieraan tegemoetkomen. Hier wordt dan ook extra op gefocust in de samenwerking met de renovatiepartners.

Transparantie
Geen onaangename verrassingen meer tijdens het renoveren. Met Renoffice heb je een perfect overzicht (én inzicht) van jouw renovatieproject. Zo werken we strikt volgens een renovatiedraaiboek en kunnen alle renovatiepartners het renovatieproject opvolgen via ons digitaal platform.

Maatwerk
Elk renovatieproject is anders, en dus passen we onze service ook telkens aan. Proactief advies en een één-op-één begeleiding. Een totaalservice op maat waarbij jouw renovatieproject van begin tot eind wordt gecoördineerd. Hoe meer wij coördineren, hoe minder stress voor jou.