Heb je renovatieplannen, maar geen zin in de gebruikelijke kopzorgen?
Wij nemen de zorgen van je over en coördineren jouw verbouwing van begin tot einde.

Renoffice is een team van gespecialiseerde vakmensen uit alle sectoren van de bouw- en renovatiesector. Hun jarenlange expertise zorgt ervoor dat ze jouw renovatieproject met de grootste zorg kunnen begeleiden. Zo nemen we alle stress bij je weg die gepaard gaat met verbouwen.

Renoveren met Renoffice

Transparante begeleiding tijdens je renovatie

Onze renovatie-experten staan klaar om jouw project te bespreken, al je vragen te beantwoorden en je te adviseren waar nodig.

Onze kwalitatieve aannemers moeten beantwoorden aan vooropgestelde criteria vooraleer we met hen samenwerken. Zo zijn wij, maar ook onze klanten, zeker dat zij financieel gezond zijn. Maar ook dat alles in orde is betreft verzekeringen, vergunningen, en registratie. Zo garanderen wij dat ze alles in huis hebben om de hoogste kwaliteit af te leveren. Altijd met het oog op jouw budget.

Transparantie is voor ons uiterst belangrijk. Jouw persoonlijke coördinator is de tussenpersoon en verzorgt alle communicatie tussen jou en de verschillende aannemers. Wij brengen jouw wensen over op het renovatieteam en zien er streng op toe dat de planning en afspraken door alle partijen worden gevolgd. Dit van bij de start tot bij de oplevering.
 

 

Contacteer onze experten

Transparante begeleiding tijdens je renovatie

Kwalitatief renoveren

Professioneel
Transparant
Maatwerk

Ons renovatie-experten streven altijd naar kwaliteit volgens deze begrippen.

Professionaliteit
Onze jarenlange ervaring in renovatie en bouwcoördinatie zorgt dat we steeds de gekende pijnpunten kunnen detecteren en snel oplossingsgericht kunnen bijsturen. Ook onze renovatiepartners worden grondig gescreend om enkel kwalitatief werk te leveren.

Transparantie
Via Renonline kunnen alle partijen 24/7 de status en planning van jouw renovatie opvolgen.
Zo heb je steeds een perfect overzicht van de planning en budget. Onder toeziend oog van je persoonlijke coördinator zijn alle aannemers verplicht transparant te communiceren en de duidelijke afspraken te volgen.

Maatwerk
Elke renovatie is anders. Daarom passen we onze service steeds aan naar jouw noden. Proactief en één-op-één begeleiding daar staat Renoffice voor. We bieden een totaalservice op maat die alle zorgen bij jou wegneemt. Met slechts één aanspreekpunt zal jouw renovatieproject gecoördineerd worden van begin tot eind. Relax, geen stress met Renoffice.