Onze aanpak toont precies aan waarom stress geen deel uitmaakt van jouw renovatiewerken. Onze handtekening bestaat uit enkele kernbegrippen die de essentie van onze werkwijze krachtig samenvatten:

 • Transparantie: bij Renoffice word je betrokken bij elk aspect van je renovatiewerken. Onaangename verrassingen zijn uit den boze: ons renovatiedraaiboek schetst een helder overzicht van het hele project en is steeds op te volgen door elke partner via ons digitaal platform.
 • Professionaliteit: door schade en schande wijs geworden, weten we elk mogelijk knelpunt moeiteloos op te lossen en meer nog, te voorkomen. Daarnaast hanteren we strikte criteria bij het kiezen van onze partners en zien we erop toe dat elke aannemer in financiële gezondheid verkeert én het nodige in huis heeft om kwaliteit te leveren.
 • Klantgericht maatwerk: onze ervaring in verschillende projecten leert ons dat elke renovatie anders is. Bij Renoffice kan je rekenen op een luisterend oor, dat adviseert op maat van jouw project.
 • Kostenbesparend: samenwerken met een renovatiecoördinator kan je heel wat uitgaven schelen. Onze schaalvoordelen leiden tot gunstige offertes die we ook nog eens grondig met je overlopen. Een lager prijskaartje is het resultaat.

Aarzel niet om te ontdekken hoe onze voordelen zich vertalen naar jouw project en contacteer ons via onderstaande knop.

 

Klik hier om vrijblijvend kennis te maken

Onze klanten getuigen

 • Mijn badkamer kon na al die jaren wel een opknapbeurt gebruiken. Bij Renoffice hadden ze genoeg aan een half woord om te weten waar ik naartoe wou. Vlekkeloze samenwerking.
  Badkamerrenovatie in Kortrijk
  Leen uit Kortrijk
  Badkamerrenovatie
 • Wij zochten een partner voor een grondige renovatie en uitbreiding van onze benedenverdieping. Hierbij hadden wij graag de mogelijkheid om een deel zelf af te werken; bij Renoffice konden wij hiervoor rekenen op de uitgebreide kennis van de coördinator
  familie Blijkers uit Lennik
  familie Blijkers uit Lennik
  Uitbreiding benedenverdieping
 • Na een oud herenhuis gekocht te hebben, was één zaak ons direct duidelijk geworden: we zouden een totaalpartner nodig hebben om de volledige renovatie van het pand in goede banen te leiden. We kwamen al snel bij Renoffice terecht en hebben hier nog geen minuut spijt van gehad! Goede communicatie en geen verrassingen.
  Totaalrenovatie van een oud herenhuis in Wondelgem
  Geert uit Wondelgem
  Totaalrenovatie van een oud herenhuis