Onze aanpak toont precies aan waarom stress geen deel uitmaakt van jouw renovatiewerken. Onze handtekening bestaat uit enkele kernbegrippen die de essentie van onze werkwijze krachtig samenvatten:

 • Transparantie: bij Renoffice word je betrokken bij elk aspect van je renovatiewerken. Onaangename verrassingen zijn uit den boze: ons renovatiedraaiboek schetst een helder overzicht van het hele project en is steeds op te volgen door elke partner via ons digitaal platform.
 • Professionaliteit: door schade en schande wijs geworden, weten we elk mogelijk knelpunt moeiteloos op te lossen en meer nog, te voorkomen. Daarnaast hanteren we strikte criteria bij het kiezen van onze partners en zien we erop toe dat elke aannemer in financiële gezondheid verkeert én het nodige in huis heeft om kwaliteit te leveren.
 • Klantgericht maatwerk: onze ervaring in verschillende projecten leert ons dat elke renovatie anders is. Bij Renoffice kan je rekenen op een luisterend oor, dat adviseert op maat van jouw project.
 • Kostenbesparend: samenwerken met een renovatiecoördinator kan je heel wat uitgaven schelen. Onze schaalvoordelen leiden tot gunstige offertes die we ook nog eens grondig met je overlopen. Een lager prijskaartje is het resultaat.

Aarzel niet om te ontdekken hoe onze voordelen zich vertalen naar jouw project en contacteer ons via onderstaande knop.

 

Klik hier om vrijblijvend kennis te maken

Onze klanten getuigen

 • Voor een gondige renovatie van ons gedateerd appartement aan de kust kozen wij voor het concept dat Renoffice aanbied - dit geeft immers de mogelijkheid voor veel eigen inbreng. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de open en vlotte communicatie, waardoor dit een weekend/vakantieverblijf op maat van ons gezin werd.
  familie Volders uit Knokke
  familie Volders uit Knokke
  Renovatie appartement
 • Ik ben zelfstandige en net verhuisd van Bevel naar Lier, want dat is een betere uitvalsbasis voor verplaatsingen naar klanten. En natuurlijk ontvang ik ook klanten in mijn thuiskantoor, dus zocht ik een huis met beschikbare kantoorruimte. Zo’n kantoor geeft klanten natuurlijk een eerste indruk en dus ging ik op zoek naar een goede renovatiepartner. Renoffice pakte mijn project grondig aan en de werken liepen echt als een trein. En het resultaat geeft mijn praktijk een professionele uitstraling.
  Dennis uit Lier getuigenis renoffice
  Dennis uit Lier
  Renovatie Thuiskantoor
 • Mooie erfenis, dat huis van mijn grootouders. Maar ik wilde er een echt droomhuis van maken dat beantwoordt aan de hedendaagse normen. Dankzij Renoffice vond ik snel de geschikte aannemers om die droom te realiseren. In amper 6 maanden tijd klaarde Renoffice de klus, dankzij hun netwerk van aannemers en de snelheid waarmee ze die laten aansluiten op elkaar. En op het extranet kun je alles zelf volgen. Topservice.
  Jeroen uit Zelzate
  Jeroen uit Zelzate
  Totaalrenovatie woning