Onze aanpak toont precies aan waarom stress geen deel uitmaakt van jouw renovatiewerken. Onze handtekening bestaat uit enkele kernbegrippen die de essentie van onze werkwijze krachtig samenvatten:

 • Transparantie: bij Renoffice word je betrokken bij elk aspect van je renovatiewerken. Onaangename verrassingen zijn uit den boze: ons renovatiedraaiboek schetst een helder overzicht van het hele project en is steeds op te volgen door elke partner via ons digitaal platform.
 • Professionaliteit: door schade en schande wijs geworden, weten we elk mogelijk knelpunt moeiteloos op te lossen en meer nog, te voorkomen. Daarnaast hanteren we strikte criteria bij het kiezen van onze partners en zien we erop toe dat elke aannemer in financiële gezondheid verkeert én het nodige in huis heeft om kwaliteit te leveren.
 • Klantgericht maatwerk: onze ervaring in verschillende projecten leert ons dat elke renovatie anders is. Bij Renoffice kan je rekenen op een luisterend oor, dat adviseert op maat van jouw project.
 • Kostenbesparend: samenwerken met een renovatiecoördinator kan je heel wat uitgaven schelen. Onze schaalvoordelen leiden tot gunstige offertes die we ook nog eens grondig met je overlopen. Een lager prijskaartje is het resultaat.

Aarzel niet om te ontdekken hoe onze voordelen zich vertalen naar jouw project en contacteer ons via onderstaande knop.

 

Klik hier om vrijblijvend kennis te maken

Onze klanten getuigen

 • Na een oud herenhuis gekocht te hebben, was één zaak ons direct duidelijk geworden: we zouden een totaalpartner nodig hebben om de volledige renovatie van het pand in goede banen te leiden. We kwamen al snel bij Renoffice terecht en hebben hier nog geen minuut spijt van gehad! Goede communicatie en geen verrassingen.
  Totaalrenovatie van een oud herenhuis in Wondelgem
  Geert uit Wondelgem
  Totaalrenovatie van een oud herenhuis
 • Ik heb samen met mijn vriendin een klein, oud huisje gekocht. Wat betreft de kleinere, eenvoudigere renovatiewerken hebben we veel zelf kunnen doen, maar voor de aanbouw van onze nieuwe keuken hebben we een beroep gedaan op Renoffice. Ons budget was wat aan de beperkte kant, omdat er veel in de basis renovatiewerken gekropen is. Dit hield Renoffice niet tegen om een prachtige aanbouwkeuken uit de grond te stampen met ons beschikbare budget. Knap gedaan, Gino en Sandy (zaakvoerders)!
  Aanbouw nieuwe keuken in Heverlee (Leuven)
  Jeroen uit Heverlee (Leuven)
  Aanbouw nieuwe keuken
 • Voor een gondige renovatie van ons gedateerd appartement aan de kust kozen wij voor het concept dat Renoffice aanbied - dit geeft immers de mogelijkheid voor veel eigen inbreng. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de open en vlotte communicatie, waardoor dit een weekend/vakantieverblijf op maat van ons gezin werd.
  familie Volders uit Knokke
  familie Volders uit Knokke
  Renovatie appartement