Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Lier

Aannemer Lier

Lierse aannemer

Waar de Grote en Kleine Nete samenvloeien is het goed wonen. De juiste aannemer in Lier vinden? Een echte schapenkop met het vizier richting Zimmertoren, een hart voor het Begijnhof en een abonnement bij het Lisp? Of gewoon benieuwd naar je mogelijkheden voor jouw renovatieproject?

Wij begeleiden jouw project van a to z en sturen de juiste man/vrouw voor elke job. Een totaaloplossing voor jouw verbouwing op maat van je budget en verwachtingen.

Voordelen aannemer Lier

Werken met een aannemer uit eigen stad of regio? Ontdek de voordelen.

  • Bij een verbouwing is het belangrijk om goed te communiceren en dat doe je nog altijd best persoonlijk. Een lokale aannemer is flexibeler om af te spreken. Voor, tijdens en na de werken.
  • Een aannemer uit Lier leeft van mond-tot-mondreclame en moet zijn reputatie hoog houden. Een uitstekende service bieden helpt in dat geval.
  • Een Lierse aannemer kent zijn stad of regio als zijn broekzak. En hij is op de hoogte van eventuele gevoeligheden of lokale regelgevingen waarmee hij rekening moet houden.

Verbouwen Lier

Premies renovatie Lier

De stad Lier geeft een premie voor de afkoppeling van hemelwater, meer specifiek van de riool naar een individuele behandelingsinstallatie voor afvalwater (IBA). Voorwaarde is natuurlijk wel dat er in jouw straat een gescheiden riolering wordt aangelegd. De noodzakelijke aanpassingen betaalt de stad voor een stuk terug: tot 900 euro normaal gezien.

Meer details over de voorwaarden verneem je bij de Stad Lier.

Informeer zeker ook eens naar de overige premies, subsidies en goedkope leningen van de Vlaamse overheid.

Onze renovatiewerken Lier

Net een appartement of woning gekocht in Lier? Helemaal klaar voor de stad van Felix Timmermans? Doe een beroep op een renovatiecoördinator uit Lier. Wij zetten ons lokale team – architect, aannemer, dakwerker, … - aan het werk en zorgen voor een perfecte organisatie en timing.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze realisaties of lees onze getuigenissen. Bijvoorbeeld die van Dennis uit Lier: “Ik ben zelfstandige en net verhuisd van Bevel naar Lier, want dat is een betere uitvalsbasis voor verplaatsingen naar klanten.”

>> Lees de volledige getuigenis

Onze troeven

Verbouwen in Lier met Renoffice? Dat bespaart je in de eerste plaats een hoop stress, meteen ook onze slogan en een belofte waarop we prat gaan. Maar we hebben natuurlijk nog meer troeven.

  • Nooit meer meerwerk of een meerkost
  • Omnium verzekerde verbouwing
  • Strakke deadlines
  • Gedegen kwaliteitscontrole
  • Transparant + correct

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Alles weten over onze aanpak? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak achter jouw of onze hoek.

contact