Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Antwerpen

Aannemer Antwerpen

Antwerpse aannemer

Net een appartement of woning gekocht in de koekenstad? Op zoek naar een aannemer in Antwerpen? Een die zijn hart verpacht aan Brabo, de kathedraal aanbidt en ’t Scheld koestert? Dan zit je goed bij een renovatiecoördinator uit ’t stad die jouw project in goede banen leidt.

Natuurlijk kies je beter voor een firma uit eigen stad of regio, maar dan wel een die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Zodat jouw droomwoning ook echt een droom wordt.

Voordelen aannemer Antwerpen

Kocht je net een eigendom aan de oevers van de Schelde? Fijn, want Antwerpen is naast de grootste ook een van de mooiste steden van Vlaanderen. Elke Sinjoor zal het volmondig en luidkeels beamen. Want zo zijn we wel, het hart op de tong. Alleen daarom al kies je graag voor een aannemer uit Antwerpen. Bovendien: als we onze liefde voor de stad delen, bevordert dat de communicatie. En natuurlijk vermijd je ook graag lange files in de Kennedytunnel. Ze doen de eindfactuur van je renovatieproject nodeloos oplopen en sturen de timing in de war.

Als renovatiecoördinator doen we een beroep op betrouwbare architecten, aannemers en andere experts in jouw stad of provincie. Ze beantwoorden aan onze vooropgestelde criteria en verdienden ruimschoots hun sporen in hun vakgebied.

Verbouwen Antwerpen

Premies renovatie Antwerpen

Zoals in de meeste steden in Vlaanderen reikt ook de Stad Antwerpen diverse premies en subsidies uit voor duurzame renovaties. Een overzichtje …

Voor de volledigheid: sinds 1 januari 2019 zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een renteloze energielening versoepeld.

De voorwaarden voor de renovatiepremies bekom je bij de Stad Antwerpen.

Onze renovatiewerken Antwerpen

Dankzij onze Antwerpse aannemers, architecten en andere kraks leveren we al jaren vakwerk in jouw stad of regio.

Show, don’t tell … right? Een kleine greep uit onze projecten in het Antwerpse.

Meer weten over onze projecten in Antwerpen? Neem dan zeker eens contact op met een van onze medewerkers.

Onze troeven

Totaalrenovatie in Antwerpen gepland? ‘Verbouwen zonder stress’ luidt onze slogan en dat maken we ook elke dag waar. Hoe? In de eerste plaats door onze klanten volledig te ontzorgen en jouw project integraal op te volgen. Van voor de start van de werken tot na de oplevering. Meer troeven?

  • Strikte criteria: Al onze partners zijn financieel gezond en leveren kwaliteit.
  • Transparant: Stel ons jouw vragen tijdens de duur van de werken of volg het verloop ervan via ons digitaal platform.
  • Kostenbesparend: Schaalvergroting leidt tot scherpere offertes.

Interesse in onze diensten? Op zoek naar een aannemer in Antwerpen?

contact