Bel gratis! 0800 62 330

Renovatiewerken Herentals

Aannemer Herentals

Herentalse aannemer

Een huis of appartement gekocht en op zoek naar een aannemer of renovatiebedrijf uit Herentals? Een echte klokkenverver die de stad een warm hart toedraagt? Of wil je gewoon een idee krijgen van jouw toekomstige investering?

In de hoofdstad van de Kempen is het aangenaam wonen. En als je gaat verbouwen opteer je natuurlijk voor een renovatiebedrijf uit eigen streek, want dat is het meest praktische. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties op basis van jouw budget en voorkeur.

Voordelen aannemer Herentals

Een aannemer uit Herentals bespaart je in de eerste plaats verplaatsingsonkosten zodat je eindfactuur lager uitvalt. Maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden.

 • Flexibel: Een lokale aannemer springt vlugger binnen om dingen te bespreken, ook na oplevering.
 • Lokale kennis: Altijd handig als je aannemer op de hoogte is van de lokale regelgeving.
 • Reputatie: ‘Ons kent ons’ in een relatief kleine stad als Herentals. De aannemer bouwt dus een sterke reputatie op … of helemaal niet.

Verbouwen Herentals

Premies renovatie Herentals

De stad Herentals reikt een aantal subsidies uit voor verbouwingen. Waarover gaat het precies?

 • Aanleg groendaken: Ze verminderen de afvoer van hemelwater, verlengen de levensduur van de dakbedekking, zuiveren de lucht, …
  Bedrag: 31 euro per vierkante meter
 • Hergebruik hemelwater: Voor een ontlasting van de riolering. Deze subsidie geldt ook voor het voorzien van infiltratievoorziening.
  Bedrag: maximaal 625 euro
 • Scheiding afvalwater en regenwater: Het afvalwater komt dan eerst in het riool en daarna in de waterzuiveringsinstallatie terecht.
  Bedrag: 8O % van de bewezen kosten met een maximum van 1.250 euro

Meer info over de voorwaarden? Neem contact op met de Stad Herentals of surf naar hun website.

Zoek zeker ook de andere subsidies van de Vlaamse overheid op.

Onze renovatiewerken Herentals

Ons team in Herentals staat klaar om je verbouwing tot een goed einde te brengen. We doen een beroep op ervaren en betrouwbare partners in de Kempense regio. Uniek aan onze aanpak? Een vlekkeloze coördinatie zodat de timing gerespecteerd wordt en er geen meerkosten volgen.

We brachten al verschillende totaalrenovaties in de regio Herentals tot een goed einde.

Onze troeven

Renovatiewerken in Herentals gepland? Doe een beroep op een renovatiecoördinator als Renoffice. Op die manier vermijd je nodeloze stress, want we verzorgen jouw project van a tot z. Noem het gerust onbetaalbare gemoedsrust. Meer troeven?

 • 1 aanspreekpunt
 • Kostenbesparend
 • Maatwerk

Kempisch renovatieadvies? Wens je een offerte op maat? Of gewoon eens samenzitten achter jouw of onze hoek?

contact