Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer renovatie Kortrijk

Aannemer Kortrijk

Renovatie Kortrijk

Op zoek naar de juiste renovatiefirma of aannemer in Kortrijk? Iemand met trots voor het historisch erfgoed en een passie voor de mooie architectuur in de stad? Of wil je gewoon weten wat de kosten van jouw renovatie zijn in deze centrumstad?

Verkies dan een verbouwbedrijf uit eigen stad of regio. Wij leveren een totaaloplossing voor de renovatie van jouw appartement of woning op maat van jouw budget en wensen. 't è gank!

Pluspunten aannemer Kortrijk

Net een appartement gekocht in de buurt van de Grote Markt, het Begijnhof of het Vlasmuseum? Of een rustige woning in de Leiestreek? Contacteer dan een renovatiecoördinator in Kortrijk voor een degelijke totaalrenovatie. Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk - architect, aannemer, dakwerker, ... - en coördineren de werken van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

Om de traditie in ere te houden, kies je ook vandaag nog steeds voor een bedrijf uit eigen stad als je gaat renoveren of verbouwen. Waarom? Omdat het zeer praktisch is! De communicatie verloopt vlotter met een stads- of streekgenoot. Plus je bespaart overbodige verplaatsingsonkosten die je eindfactuur alleen maar de hoogte in jagen.

Aannemer renovatie Kortrijk

Premies verbouwen Kortrijk

De stad Kortrijk streeft naar kwaliteitsvolle woningen in de stad. Om deze reden ondersteunen ze inwoners die wilen renoveren. Naar eigen zeggen dragen ze zo een steentje bij aan "een leefbaar Kortrijk". Benieuwd op welke premies je binnenkort misschien beroep kan doen?

 1. Hemelwaterput met pompinstallatie
 2. CO-veiligheid
 3. Dakisolatiepremie
 4. Groendak
 5. Scheiding regen- en afvalwater
 6. Stedelijke premie private huurmarkt

Meer informatie over de voorwaarden en concrete invullig bekom je bij de stad Kortrijk.

Onze realisaties Kortrijk

Dankzij onze aannemers voor renovatie in Kortrijk voerden wij al meerdere verbouwingsprojecten uit in de regio Kortrijk. Een greep uit onze portfolio? Ontdek onze laatste renovatiewerken in de stad en omliggende (deel)gemeenten.

 • Volledige renovatie - Heule
 • Vernieuwen van dakstructuur en goten - Kortrijk
 • Aanbouw van een keuken en berging - Marke

Onze voordelen

Waarom zou je met Renoffice gaan renoveren in Kortrijk? Ten eerste omdat je zo stress vermijdt, want onze aanpak verzekert een vloeiende vooruitgang van de werken. Onbetaalbare gemoedsrust, zeg maar. Meer voordelen?

 • Maatwerk
 • Correct en transparant
 • 1 aanspreekpunt
 • Betrouwbare partners
 • Kostenefficiënt

Kortrijks renovatieadvies nodig? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verbouwing? Meer weten over onze werkwijze? Vraag vrijblijvend een offerte of maak een afspraak achter jouw hoek met één van onze aannemers renovatiewerken in Kortrijk.

contact