Pagina titel

Deelrenovatie

Stap voor stap je woning renoveren? Wil je enkel de keuken, badkamer of zolder renoveren? Wil je het dak of de gevel van je woning vernieuwen? Wat je ook renoveert, bij Renoffice ben je aan het juiste adres voor een zorgeloze verbouwing. Renoffice heeft 35 jaar ervaring en leidt jouw renovatieproject in goede banen. Ons team van adviseurs denken van bij het prille begin met je mee en nemen je renovatieproject stevig in handen, van ontwerp tot oplevering.

Wens je informatie op maat voor jouw renovatieproject? Neem contact op met Renoffice en ontvang een vrijblijvend voorstel.
 

Contacteer ons

 

 

 

Badkamerrenovatie vanhalst

Deelrenovatie met Renoffice

Een deelrenovatie kent heel wat voordelen. Je optimaliseert de ruimtes in je woning en verhoogt je wooncomfort en levenskwaliteit. Met Renoffice kies je voor een vlotte verbouwing. De ervaren renovatiecoördinators van Renoffice leiden jouw renovatieproject in goede banen, van ontwerp tot oplevering.

Welke werken coördineren we?

  • Afbraakwerken
  • Vloeren leggen
  • Keukens plaatsen
  • Betegelen
  • Schilderwerken
  • Schrijnwerk (binnen & buiten)

Info op maat voor jouw deelrenovatie?

Renoveren zonder stress kan, dankzij de ervaren adviseurs van Renoffice. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in renovaties en beschikken over een ervaren team dat jaarlijks meer dan 300 kleine en grote renovatieprojecten uitvoert. We denken van bij het prille begin met je mee en nemen je renovatieproject stevig in handen, van ontwerp tot oplevering. Bij Renoffice ben je aan het juiste adres voor een zorgeloze verbouwing.

Beschrijf kort jouw project en ontvang snel een vrijblijvend voorstel.