Bel gratis! 0800 62 330

Deelrenovatie

 

Jouw partner voor deelrenovatie

Stap voor stap je woning renoveren? Als je maar één bepaalde ruimte gaat renoveren, spreken we over deelrenovatie. Je keuken of badkamer bijvoorbeeld. Grote voordeel? Je kunt je volledig focussen op die ene kamer, zodat ze zeker voldoet aan je verwachtingen. Esthetisch én functioneel.

Een van de meest gerenoveerde ruimtes is de keuken, omdat ze ook functioneel moet blijven. Hetzelfde geldt min of meer voor de badkamer. En je zolder renoveren, dat doe je vooral om een nieuwe ruimte te creëren. Dak- en/of gevelrenovatie zorgt dan weer voor een nieuwe look en betere isolatie.

Tip: doe een beroep op ervaren experts die van aanpakken weten. Want welke ruimte je ook vernieuwt, je verlangt natuurlijk een goed eindresultaat en een oplossing die jaren meegaat.

Kleine verbouwingen: stap voor stap

Er zijn twee redenen om een bepaalde kamer of ruimte te renoveren: functioneel en esthetisch.

Stammen je tegels in de badkamer uit een ander tijdperk? Of is je woonkamer gedateerd en smeekt ze om een nieuwe look? Dan kies je voor een esthetische ingreep zodat je ruimte er weer als nieuw uitziet.

De keuken is natuurlijk het hart van je woning. Je kookt en eet er namelijk, vaak met de hele familie. De liefde gaat door de maag en dus beschik je graag over alle mogelijkheden van een moderne keuken.

Deelrenovatie met Renoffice

Deelrenovatie kent heel wat voordelen. Je zorgt er in de eerste plaats voor dat je woning in optimale staat verkeert en je verhoogt je wooncomfort en levenskwaliteit. Ongeacht of het nu om je keuken, badkamer, zolder, gevel of dak gaat.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die jouw ruimte renoveren met oog voor detail. Resultaat? Een perfect eindresultaat waar je nog jaren van geniet. En natuurlijk zit je met een beperkt budget dat je zo efficiënt mogelijk wilt spenderen. Daarom kies je voor betrouwbaarheid, expertise en ervaring.

Welke werken voeren we uit?

 • Afbraakwerken
 • Vloeren leggen
 • Keukens plaatsen
 • Betegelen
 • Schilderwerken
 • Schrijnwerk (binnen & buiten)

Onze klanten getuigen

 • "Voor een gondige renovatie van ons gedateerd appartement aan de kust kozen wij voor het concept dat Renoffice aanbied - dit geeft immers de mogelijkheid voor veel eigen inbreng. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de open en vlotte communicatie, waardoor dit een weekend/vakantieverblijf op maat van ons gezin werd."

  familie Volders uit Knokke, volledige renovatie van een appartement
 

Vraag vrijblijvend meer info om jouw huis te renoveren!

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2019
 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Gsm-nummer*
  Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
 5. Postcode*
  Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
 6. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
  Beschrijf kort uw project.
 7. Je krijgt snel een verblijvend voorstel.
 8. *
  Invalid Input