Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Brugge

Aannemer Brugge

Renovatiewerken Brugge

Op zoek naar het juiste renovatiebedrijf of aannemer Brugge? Iemand met een hart voor het historisch centrum en trots dat de stad opgenomen is op de werelderfgoedlijst van UNESCO? Of gewoon nieuwsgierig naar de kosten van jouw renovatieproject in het Venetië van het noorden?

Opteer dan voor een renovatiefirma uit eigen stad of regio. Wij leveren een totaaloplossing voor de verbouwing van jouw appartement of woning op maat van jouw budget en wensen. Stief hoejd!

Voordelen aannemer in regio Brugge

Net een appartement gekocht in de buurt van het Belfort, het Concertgebouw of de Basiliek van het Heilig Bloed? Of een ruime woning nabij de Zeven Torentjes of op een wandelafstand van het commercieel centrum? Ga dan in zee met een renovatiecoördinator in Brugge voor een degelijke totaalrenovatie. Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk - architect, aannemer, dakwerker, ... - en coördineren de werken van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

Om de traditie in ere te houden, kies je ook vandaag nog altijd best voor een renovatiebedrijf uit eigen stad als je gaat renoveren of verbouwen. Waarom? Het is in eerste instantie zeer praktisch, want de communicatie verloopt vlotter met een streek- of stadsgenoot. Bovendien bespaar je onnodige verplaatsingskonkosten die je eindfactuur alleen maar de hoogte in jagen.

verbouwen westvlaanderen

Premies renovatie Brugge

De stad Brugge wil eigenaars of huurders van een woning financieel ondersteunen om te voeldoen aan de huidige normen op vlak van comfort, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Benieuwd op welke premies je mogelijks beroep kan doen? Wij sommen ze even voor je op.

 1. Opknappremie
 2. Restauratie en kunstige herstellingen
 3. Planschadevergoeding
 4. Subsidie voor merkwaardige grafmonumenten
 5. Functionele verbeteringspremie

Meer informatie over de voorwaarden en concrete invulling bekom je bij Huis van de Bruggeling.

Onze projecten in Brugge

Dankzij onze Brugse partners (aannemers, architecten, elektriciens, ...) voerden wij al verschillende renovatieprojecten uit in de regio Brugge. Een greep uit onze portfolio? Ontdek onze laatste verwezenlijkingen in de stad en omliggende (deel)gemeenten.

 • Opfrissing van een herenwoning - Assebroek
 • Grondige uitbreiding van een bestaande woning - Koolkerke
 • Renoveren woning - Sint-Michiels

Onze pluspunten

Waarom beroep doen op Renoffice bij verbouwingen in Brugge? Omdat je ten eerste zo stress vermijdt, want onze aanpak verzekert een gesmeerd beloop van de werken. Onbetaalbare gemoedsrust, zeg maar.

 • 1 aanspreekpunt
 • Maatwerk
 • Correct en transparant
 • Kostenefficiënt
 • Betrouwbare partners

Brugs renovatieadvies nodig? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verbouwing? Meer weten over onze werkwijze? Vraag vrijblijvend een offerte of maak een afspraak achter jouw hoek met één van onze aannemers in Brugge.

contact