Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Oostende

Aannemer Oostende

Renovatiewerken Oostende

Op zoek naar een passend renovatiebedrijf of aannemer in Oostende? Iemand met een passie voor de maritieme cultuur, maar die zich ook kan amuseren op de Paulusfeesten? Of louter nieuwsgierig naar de kosten van jouw project in de stad die enkele jaren geleden tot Cultuurstad van Vlaanderen werd verkozen?

Prefereer dan een renovatiefirma uit eigen stad of regio. Renoffice levert een totaaloplossing voor de renovatie van jouw woning of appartement op maat van jouw wensen en budget. Je meug wedn!

Troeven aannemer Oostende

Net een appartement gekocht in de buurt van Thermae Palace, Dikke Matille of het Casino? Of een woning wat verder weg van de zee? Neem dan contact op met een renovatiecoördinator in Oostende voor een nauwgezette totaalrenovatie. Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk - aannemer, dakwerker, architect, ... - en coördineren de werken van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

Om de traditie in ere te houden, kies je ook vandaag nog steeds voor een bedrijf uit eigen stad als je gaat renoveren of verbouwen. Waarom? Het is enorm praktisch omdat de communicatie vlotter verloopt met een streek- of stadsgenoot. Daarenboven bespaar je nutteloze verplaatsingsonkosten die je eindfactuur alleen maar de hoogte in jagen.

Verbouwen West-Vlaanderen

Premies renoveren Oostende

Renovatie gepland om jouw gevel te verfraaien of met het oog op het verhuren van een woning? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor een premie van de stad Oostende. Wij lijsten ze even voor jou op.

  1. Gevelrenovatiepremie
  2. Renovatiepremie huurwoningen

Meer informatie over de voorwaarden en concrete invulling bekom je bij de dienst Wonen in Oostende.

Onze verbouwingen Oostende

Samen met onze Oostendse partners (aannemers, architecten, elektriciens, ...) voerden wij al verschillende verbouwingen uit in de regio Oostende. Een greep uit onze portfolio? Ontdek onze laatste projecten in de stad en omliggende (deel)gemeenten.

Onze meerwaarde

Waarom zou je renoveren in Oostende met Renoffice? Omdat je zo stress vermijdt, want onze werking verzekert een gemakkelijke ontwikkeling van de werken. Onbetaalbare gemoedsrust, zeg maar. Meer pluspunten?

  • Betrouwbare partners
  • 1 aanspreekpunt
  • Correct en transparant
  • Maatwerk
  • Kostenefficiënt

Oostends renovatieadvies nodig? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verbouwing? Meer weten over onze werkwijze? Vraag vrijblijvend een offerte of maak een afspraak achter jouw hoek met één van onze aannemers in Oostende.

contact