Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Deinze

Aannemer Deinze

Renovatiewerken Deinze

Renovatieproject in de regio Deinze gepland? Dan ga je ook best op zoek naar een aannemer uit Deinze of omgeving.

Het Land Van Nevele aan de oevers van de Leie telt 17 deelgemeenten sinds de fusie in 2019. En er wordt heel wat gebouwd en verbouwd. Logisch, want het is er nog voor een groot stuk landelijk gebied. Kortom, een aangename omgeving om te wonen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden en investering? Wij bieden jou een totaaloplossing van ontwerp tot kwaliteitscontrole. Helemaal volgens jouw eigen wensen, budget en timing.

Voordelen aannemer Deinze

Kocht je net een appartement of woning in de Leiestreek? Kies voor een renovatiecoördinator die je compleet ontzorgt. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties en doen een beroep op betrouwbare partners die vakwerk afleveren. Architecten, elektriciens, dakwerkers, … We zorgen ervoor dat alle puzzels in elkaar passen en garanderen een vlekkeloos verloop van de werken.

Tip: ga voor een aannemer uit Deinze. Dat is in de eerste plaats praktisch, want lange files maken lange (werk)dagen en werken. Bovendien blijft je investering binnen de perken zonder nodeloze verplaatsingen.

Verbouwen Deinze

Premies renovatie Deinze

Deinze fuseerde met Nevele op 1 januari 2019, maar voorlopig gelden nog de subsidiereglementen voor het grondgebied van Deinze. En uiteraard zijn het de energiebesparende ingrepen die beloond worden. Concreet?

  • Plaatsen van hoogrendementsglas
  • Dakisolatie
  • Buitenmuurisolatie

Opgelet, je woning dateert wel van voor 1 januari 1975 om in aanmerking te komen. Je vraagt je gemeentelijke premie aan bij de distributienetbeheerder Fluvius (tot max. 12 maanden na factuurdatum).

Algemene renovatiewerken Deinze

Dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste partners in de regio zorgen we voor een vlotte oplevering van het project. Architecten, stukadoors, dakwerkers, … Voor elke klus de juiste partij. Zo geniet je nog jaren van een kwaliteitsvolle renovatie.

Benieuwd naar onze renovatieprojecten in de regio Deinze? Bekijk deze totaalrenovatie van een stadswoning in Tielt. Bij onze referenties vind je trouwens projecten over het hele land. Meer voorbeelden uit jouw regio? Stuur ons een mail en we gaan op zoek in onze database.

Onze troeven

‘Verbouwen zonder stress’, daar gaat het om bij Renoffice. Dat betekent vooral dat we alles voor onze rekening nemen en keiharde garanties geven voor de verbouwing van jouw appartement of woning.

  • Omnium verzekerd
  • Duidelijke afspraken
  • Strikte deadlines
  • Constante kwaliteitscontrole
  • Transparantie

Op zoek naar een aannemer in Deinze? Wil je weten wat jouw verbouwing gaat kosten? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.

contact