Bel gratis! 0800 62 330

Renovatiewerken Gent

Renovatiewerken Gent

Gentse aannemer

Op zoek naar een geschikte renovatiefirma of aannemer in Gent? Een met een hart voor de Fiere Stede, de strop in de aanslag en het Belfort in het vizier? Of gewoon benieuwd naar de kosten van jouw renovatieproject in de Arteveldestad?

Kies voor een renovatiebedrijf uit eigen stad of regio. Wij leveren een totaaloplossing voor de verbouwing van jouw appartement of woning op maat van jouw budget en wensen. Vree wijs!

Voordelen aannemer Gent

Net een appartement gekocht in de buurt van het Gravensteen, de Korenmarkt of de Vlasmarkt? Of een riante woning langs de oevers van de Leie, in het Patershol of op een boogscheut van het Citadelpark? Doe een beroep op een renovatiecoördinator Gent voor een grondige totaalrenovatie. Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk - architect, aannemer, dakwerker, … - en coördineren de werken van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

Om de traditie in ere te houden, kies je ook vandaag nog altijd best voor een firma uit eigen stad als je gaat verbouwen of renoveren. Waarom? Het is in de eerste plaats praktisch, want de communicatie verloopt vlotter met een stads- of streekgenoot. En je bespaart onnodige verplaatsingsonkosten die je eindfactuur alleen maar de hoogte in jagen.

Verbouwen Gent

Premies verbouwing Gent

Kies je voor een energiebesparende, historische of ecologische renovatie? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een premie van de stad Gent. Over welke steunmaatregelen of kortingen gaat het concreet?

 1. Gratis advies en ondersteuning voor energiezuinige renovaties
 2. Premie energie
 3. Premie woonkwaliteit
 4. Premie stabiliteitsonderzoek dak en aanleg groendak
 5. Subsidie renovatie handelspand
 6. Restauratiepremie (niet-beschermde gebouwen)

Meer informatie over de voorwaarden en concrete invulling bekom je bij de Stad Gent.

Onze renovatiewerken Gent

Dankzij onze Gentse partners (aannemers, architecten, elektriciens, …) voerden wij al verschillende renovatieprojecten uit in de regio Gent. Een greep uit onze portfolio? Ontdek onze laatste realisaties in de stad en omliggende (deel)gemeenten.

 • Aanbouw van een keuken en berging – Oostakker
 • Renveren benedenverdieping + voorgevel – Sint-Amandsberg
 • Renoveren appartement – Gent

Onze troeven

Waarom renoveren in Gent met Renoffice? In de eerste plaats omdat je zo stress vermijdt, want onze aanpak verzekert een vlot verloop van de werken. Onbetaalbare gemoedsrust, zeg maar. Meer troeven?

 • Correct en transparant
 • Betrouwbare partners
 • Maatwerk
 • Kostenefficiënt
 • 1 aanspreekpunt

Gents renovatieadvies nodig? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvende offerte of maak een afspraak achter jouw hoek met een van onze medewerkers.

contact