Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Aalst

Aannemer Aalst

Aalsterse aannemer

Renovatieproject gepland en op zoek naar een aannemer uit Aalst? Een echte ajuin die zijn carnaval koestert, Louis Paul Boon eert en een diepe buiging voor Sint-Maarten maakt? Of gewoon aan het uitkijken naar een renovatiebedrijf in de buurt?

Wij nemen graag jouw woning of appartement onder handen, van kelder tot zolder. Totaalprojecten die je het beste eindresultaat garanderen. En natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw budget en persoonlijke voorkeur.

Voordelen aannemer Aalst

Kocht je net een huis of appartement in de schaduw van het Aalsterse Belfort, aan de oevers van de Dender of in de achtertuin van Kasteel Terlinden? Verbouwen in Aalst doe je met een renovatiecoördinator die van aanpakken weet. Wij werken al jaren samen met betrouwbare partners die hun werk met volle overgave doen. Elektricien, loodgieter, domotica-specialist, … We stemmen alle partijen op elkaar af zodat je tijd wint en jouw project op schema blijft.

Renoveren in Aalst … dat doe je met een aannemer uit de Ajuinenstad. Waarom? Je spaart in de eerste plaats transportkosten uit. Handig, want de eindfactuur van je verbouwing is al hoog genoeg. Maar een aannemer uit de buurt is ook een pak flexibeler. Bovendien verloopt de communicatie vlotter met een streek- of stadgenoot.

Verbouwen Aalst

Premies verbouwing Aalst

De stad Aalst reikt ook premies en subsidies uit voor bepaalde projecten. Enkele voorbeelden …

  • Prikkelproject: Als je woning in het projectgebied Watertorenwijk ligt en ouder dan 30 jaar is.
  • Groendak: Voor de aanleg van een groendak dat weinig onderhoud vraagt (bijv. met vetplanten, mos, gras, …). Je hebt recht op 20 euro per vierkante meter.
  • Hemelwater: Voor het installeren van een systeem dat regenwater hergebruikt. Je krijgt tot 500 euro terug.
  • Wonen boven winkels: De stad promoot ook het wonen boven winkels en beloont de eigenaars die hun pand willen verbouwen om te verhuren. En ze reikt ook een premie uit voor gevelrenovaties van handelspanden.

Kijk zeker ook of je in aanmerking komt voor andere premies of subsidies van bijvoorbeeld de netbeheerder (Fluvius), de Vlaamse overheid of het Agentschap Onroerend Erfgoed.

Meer weten? Neem contact op met de stad en informeer naar de voorwaarden en aanvraagprocedure.

Onze renovatiewerken Aalst

Dankzij ons breed netwerk van vakmensen bouwden we in de afgelopen jaren een uitgebreid portfolio op in de regio Aalst. Voorbeelden?

In de afgelopen jaren renoveerden we al verschillende woningen en appartementen in Leuven (en andere steden in Vlaanderen). Bekijk zeker eens onze realisaties of lees onze getuigenissen.

Onze troeven

Verbouwing in Aalst gepland? Wij zorgen voor een perfect verloop van de werken en regelen alle fasen van je project: ontwerp, uitvoering, controle, … Jouw garantie?

  • Gemoedsrust
  • Perfecte afwerking
  • Stipte timing
  • Betaalbaar
  • Open communicatie

Tips of advies voor jouw verbouwing in Aalst? Zoek je een aannemer Aalst? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw project?

Maak een afspraak met onze medewerkers in een Renoffice-kantoor in de buurt of stad en vraag jouw offerte op maat.

contact