Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Sint-Truiden

Aannemer Sint-Truiden

Renovatiewerken Sint-Truiden

Opteer voor een renovatiefirma uit eigen stad of regio. Wij leveren een totaaloplossing voor de renovatie van jouw woning of appartement op maat van jouw budget en wensen.

Voordelen aannemer Sint-Truiden

Net een appartement gekocht in de buurt van het Belfort, het Sint-Agnesbegijnhof of de Grote Markt? Of een rustige woning vlakbij de Abdijtoren, Het Vinne of de oevers van het Kleine Gete? Contacteer dan een renovatiecoördinator in Sint-Truiden voor een degelijke totaalrenovatie. Wij zetten ons team ter plaatse op weg - dakwerker, architect, aannemer, ... - en coördineren de werken van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

Om de traditie in ere te houden, kies je ook vandaag nog steeds voor een bedrijf uit eigen stad als je gaat renoveren of verbouwen. Waarom? Het is in eerste instantie zeer praktisch. De communicatie met een streek- of stadsgenoot verloopt vlotter en je bespaart onnodige verplaatsingsonkosten die je eindfactuur alleen maar de hoogte in jagen.

Verbouwen Sint-Truiden

Premies verbouwen Sint-Truiden

Kies je voor een onderhoud, totaalrenovatie of ecologische renovatie? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een premie van de stad Sint-Truiden. Nieuwsgierig over welke kortingen het precies gaat?

Meer informatie over de voorwaarden en concrete invulling bekom je bij Stebo woonloket Sint-Truiden.

Onze renovatieprojecten Sint-Truiden

In Sint-Truiden voerden wij al verschillende projecten uit met behulp van onze partners (architecten, elektriciens, aannemers, ...). Een greep uit onze portfolio? Ontdek onze laatste renovaties in de stad en omliggende (deel)gemeenten.

Onze voordelen

Waarom verbouwen in Sint-Truiden met Renoffice? Omdat je zo stress vermijdt! Onze aanpak verzekert een vlot verloop van de werken. Onbetaalbare gemoedsrust, zeg maar. Meer voordelen?

  • Maatwerk
  • Correct en transparant
  • Betrouwbare partners
  • 1 aanspreekpunt
  • Kostenefficiënt

Renovatieadvies nodig in Sint-Truiden? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw renovatie? Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvende offerte of maak een afspraak met een van onze medewerkers achter jouw hoek.

contact