Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer renovatie Hasselt

Aannemer Hasselt

Renovatiewerken Hasselt

Renovatieplannen en nog op zoek naar een geschikt renovatiebedrijf of aannemer in Hasselt?

Kies dan voor een renovatiefirma uit eigen stad of regio. Wij leveren een totaaloplossing voor de renovatie van jouw woning of appartement op maat van jouw wensen en budget. Te goei hé!

Pluspunten Aannemer renovatie Hasselt

Net een appartement gekocht in de buurt van de Grote Markt, het nieuwe stadhuis of de Sint-Quintinuskathedraal? Of een prachtige woning nabij Natuurdomein Kiewit, de Japanse Tuin of het Kapermolenpark? Neem dan contact op met een renovatiecoördinator in Hasselt voor een grondige totaalrenovatie. Wij zetten ons team ter plaatse aan het werk - aannemer, dakwerker, architect, ... - en stemmen de werken af van bij de voorbereiding tot na de oplevering.

Om de traditie in ere te houden, kies je ook vandaag nog altijd best voor een bedrijf uit eigen stad als je gaat renoveren of verbouwen. Waarom? Simpel! In de eerste plaats is het praktisch, want de communicatie verloopt vlotter met een stads- of streekgenoot. En je bespaart onnodige verplaatsingsonkosten die je eindfactuur alleen maar de hoogte in jagen.

Verbouwen Hasselt

Premies renoveren Hasselt

Kies je voor een ecologische, energiebesparende of totaalrenovatie? Dan kom je misschien in aanmerking voor een premie van de stad Hasselt. Benieuwd over welke maatregelen of kortingen het concreet gaat?

Meer informatie over de voorwaarden en concrete invulling bekom je bij het Woonloket in Hasselt.

Onze projecten in Hasselt

Met dank aan onze Hasseltse partners (elektriciens, architecten, aannemers, ...) voerden wij al verschilende renovatieprojecten uit in de regio Hasselt. Ontdek onze laatste realisaties in de stad en de omliggende (deel)gemeenten.

  • Plaatsen van bijkomende verdieping - Spalbeek
  • Renovatie kantoor - Kuringen
  • Afbraak en bouwen van een volledig nieuwe rijwoning - Hasselt

Onze meerwaarde

Waarom zou je verbouwen in Hasselt met Renoffice? In de eerste plaats omdat je op die manier stress vermijdt, want onze werkwijze verzekert een vlotte vordering van de werken. Onbetaalbare gemoedsrust, zeg maar. Meer pluspunten?

  • Kostenefficiënt
  • Correct en transparant
  • 1 aanspreekpunt
  • Betrouwbare partners
  • Maatwerk

Hasselts renovatieadvies nodig? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw verbouwing? Meer weten over onze werkwijze? Vraag een vrijblijvende offerte of maak een afpraak met een van onze werknemers achter jouw hoek.

contact