Bel gratis! 0800 62 330

Renoveren tijdens de coronacrisis

  • Jouw renovatieproject tijdens de coronacrisis
  • Onze voorzorgsmaatregelen
  • Opvolging via Renonline
Renoveren tijdens de coronacrisis

De coronacrisis houdt ons land flink in zijn greep en legt het openbare leven stil. Ook de bouwsector lijdt, maar we zijn in de eerste plaats bezorgd om de gezondheid van onze medewerkers en klanten. Daarom nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de richtlijnen van de overheid strikt op.

Als je momenteel renoveert met Renoffice, dan kreeg je wellicht al een persoonlijk antwoord op je vragen. Maar we lijsten ze hier graag nog even op, ook voor toekomstige renovaties.

Wordt mijn renovatieproject stilgelegd?

Veel van onze klanten maken zich terecht zorgen over hun verbouwing. Misschien was je al aan het renoveren met Renoffice toen de coronacrisis uitbrak. Hoe zit dat nu? Worden de werken stilgelegd? Of lopen ze alleen wat vertraging op?

Voorlopig blijven onze teams lopende projecten afwerken. Jouw project loopt mogelijk wel vertraging op door de coronacrisis. Er kunnen immers minder werknemers aanwezig zijn op de werf.

Welke voorzorgsmaatregelen nemen jullie?

Wij nemen extra voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze vaklui, aannemers en klanten te garanderen.

  • Medewerkers die zich ziek voelen, blijven thuis.
  • Bouwvakkers en andere vakmensen wassen nu extra vaak hun handen.
  • Ze houden afstand van elkaar.
  • Hun aantal op de werf wordt beperkt.
  • Kleine groepjes wisselen elkaar af.
  • Alle meetings en vergaderingen gebeuren online (bijv. Skype).

Kan ik de werken nog volgen?

Zeker. We raden jou conform de richtlijnen van de overheid af om ter plaatse te komen kijken. Dat hoeft ook niet, want via ons online platform Renonline volg je elke stap van jouw renovatieproject op de voet. Je logt gewoon in via een computer, tablet of smartphone. Via jouw persoonlijke dashboard krijg je dan een compleet overzicht van de werken. Op die manier vermijden we fysiek contact.

Kan ik nog een nieuw renovatieproject opstarten tijdens de coronacrisis?

Ja, voorlopig wel. Al verloopt de voorbereiding wel anders. Zo ontvangen we geen klanten meer op kantoor en komen we ook niet bij jou langs. Meetings vinden online plaats.

Wij volgen de situatie elke dag op en sturen bij waar nodig om een verdere verspreiding van het virus te vermijden. Een goede coördinatie is daarbij essentieel.

 

Renoveren en corona … een moeilijke evenwichtsoefening, maar we hopen jouw verbouwing ook tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk uit te voeren. Maar we hopen vooral dat de gevolgen voor iedereen beperkt blijven en denken in de eerste plaats aan de gezondheid van jou, jouw familie en vrienden!

contacteer ons