Bel gratis! 0800 62 330

Totaalrenovatie: renovatie van A tot Z

donderdag 10 oktober 2013 - 07u16
Totaalrenovatie

Ben je niet meer tevreden over je woning, maar wel over de ligging? Dan kan je een totaalrenovatie overwegen. Een totaalrenovatie kan je beschouwen als een complete make-over van je huis. Je huis zal er als nieuw uitzien, wat voor een vernieuwde energie zal zorgen.

Het resultaat mag misschien wel gezien worden, de weg ernaartoe is er vaak één van doffe ellende. Misschien verhuis je tijdens de duur van de renovatiewerken naar een andere woning. Maar heb je niet dat geluk, dan wil je dat die renovatiewerken liefst zo snel mogelijk achter de rug zijn, om alle hinder zoveel mogelijk te beperken.

Werken met een renovatiecoördinator

Om een totaalrenovatie zo snel mogelijk af te ronden, is een goede planning noodzakelijk. Werk daarom samen met een renovatiecoördinator die de totaalrenovatie van A tot Z in handen neemt. Een renovatiecoördinator werpt zich op als de contactpersoon van alle partijen gedurende de werkzaamheden, waardoor de werken vlot zullen verlopen. Het geheim zit ‘m dus in een feilloze coördinatie van de renovatiewerken, of ‘alle puzzelstukjes in elkaar doen passen’!

Renovatieplanning

Het werk van een renovatiecoördinator begint al bij de planning van de werken. Samen met u, de klant, bekijkt Renoffice waar u naartoe wil, en wat de mogelijkheden zijn. Er wordt een planning opgesteld die voor alle betrokken partijen de meest optimale is.

Renoffice werkt samen met een groot netwerk aan experten uit de bouwsector. Wij stellen een team van aannemers samen die het meest geschikt zijn om de totaalrenovatie uit te voeren. De aannemers die gekozen worden moeten voldoen aan strenge vooropgestelde criteria. Ze moeten bijvoorbeeld financieel gezond zijn, in orde zijn met verzekeringen, een bepaald kwaliteitsniveau halen, enz.

Contactpersoon tussen alle partijen

Gedurende de totaalrenovatie is de renovatiecoördinator een contactpersoon tussen alle betrokken partijen. Heb je bijkomende werken of opmerkingen? Geef ze door aan Renoffice, en wij brengen de betrokken aannemer op de hoogte van jouw wensen. We zien er bovendien op toe dat alle werken aan de hoogste kwaliteit worden uitgevoerd.

Aangezien een totaalrenovatie grote hinder met zich meebrengt, niet in het minst voor de bewoners zelf, is het belangrijk dat de werken binnen de vooropgestelde tijdspanne worden uitgevoerd. Ook mogen natuurlijk de verbouwingskosten niet overschreden worden. Renoffice ziet er dus op toe dat de oorspronkelijk geraamde renovatie kostprijs gerespecteerd wordt.

Werken met een renovatiecoördinator heeft niets dan voordelen. Het renovatieproject komt in handen van een echte professional die ervoor zorgt dat alles van A tot Z in orde is. Dit bezorgt jou veel minder stress, en voorkomt achteraf veel problemen. Neem contact op met ons, en samen bekijken we hoe we jouw renovatieproject tot een goed einde kunnen brengen!