Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Leuven

Aannemer Leuven

Renovatiewerken Leuven

Een huis of appartement gekocht in de hoofdstad van Vlaams-Brabant? Dan ga je best op zoek naar een aannemer in Leuven. Een echte Pieterman of Koeienschieter met een hart voor zijn Grote of Oude Markt.

Wij stippelen jouw renovatietraject uit van a tot z, van voorontwerp tot kwaliteitscontrole. Helemaal op maat van jouw mogelijkheden, budget en voorkeur.

Voordelen aannemer Leuven

Oké, je kocht vastgoed in de studentenstad bij uitstek. Prima keuze, want Leuven leeft dankzij de aanwezigheid van de universiteit. Maar je woont natuurlijk wel graag comfortabel en een woning ouder dan 30 jaar smeekt meestal om een opknapbeurt.

Tip: doe een beroep op een aannemer uit Leuven. Waarom?

 1. Kennis van de lokale situatie
 2. Lokale referenties
 3. Flexibel want vlakbij

Voor, tijdens en na de werken is communicatie zeer belangrijk. En die verloopt nu eenmaal makkelijker met een aannemer of renovatiecoördinator uit eigen stad of regio.

Verbouwen Leuven

Premies renovatie Leuven

Er zijn in de eerste plaats de subsidies en premies van de Vlaamse overheid en distributienetbeheerder, maar ook de Stad en de provincie doen hun duit in het zakje. Benieuwd naar alle premies voor renovatiewerken in Leuven?

 • Energiepremie: Isoleer buitenmuren, dak of zoldervloer of combineer verschillende energiebesparende ingrepen. De stadspremie komt bovenop de premie van Fluvius.
 • Verbeteringspremie: Verbeter of breid je woning uit zodat ze aan de kwaliteitsnormen beantwoordt. De stad vervangt op die manier de Vlaamse verbeteringspremie.
 • Infiltratievoorziening: Installeer de gepaste installatie.
 • Groendak: Voor de aanleg van een wortelwerende laag, filterlaag, beplanting, aankoop materialen, …
 • Aanpassingspremie: Voor bejaarden en/of gehandicapten. De stad geeft een aanvullende premie bovenop die van de provincie.
 • Erfgoedpremie: Voor panden met een erfgoedwaarde.

Meer details over de voorwaarden en de procedure? Steek je licht op bij de Stad Leuven.

Onze renovatiewerken Leuven

Als renovatiecoördinator doen wij een beroep op vaste aannemers, architecten en andere bouwexperts. Stuk voor stuk betrouwbare partners die kwaliteitsvol werk afleveren voor een correcte prijs.

In de afgelopen jaren renoveerden we al verschillende woningen en appartementen in Leuven (en andere steden in Vlaanderen). Bekijk zeker eens onze realisaties of lees onze getuigenissen.

Onze troeven

Op zoek naar een aannemer in Leuven? Renovatieproject gepland? Renoffice organiseert en begeleidt jouw verbouwing van begin tot eind. Onze garantie?

 • 1 aanspreekpunt
 • Vakbekwame partners
 • Volledig op maat
 • Correcte prijs-kwaliteitsverhouding
 • Transparante werking

Leuvens renovatieadvies nodig? Benieuwd naar jouw investering? Neem contact op met een van onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte.

contact