Bel gratis! 0800 62 330

Over Renoffice

Renoffice is een team van gespecialiseerde vakmensen uit alle sectoren van de bouw- en renovatiewereld, dat zorgt voor een perfecte coördinatie en uitvoering van uw renovatie. Dit voor zowel particulieren als bedrijven die wensen te verbouwen in gans Vlaanderen !

Waarom Renoffice?

Onze bestaansreden? “Verbouwen zonder stress” een geheel nieuwe dimensie geven! Want het kan ook anders…

Zo is het bijvoorbeeld dat alle aannemers waar wij mee samenwerken moeten beantwoorden aan vooropgestelde criteria. Zo zijn wij zeker dat zij financieel gezond zijn en op het vlak van verzekeringen, registratie, kwaliteit, enz., maar dat ze ook het nodige in huis hebben om kwaliteit te leveren.

Transparantie dragen we hoog in het vaandel: wij treden op als uw tussen- en contactpersoon voor uw gehele renovatieproject. Wij brengen uw wensen over op het renovatieteam en zien er op toe dat iedereen op dezelfde golflengte zit!

Professioneel – Transparant – Maatwerk

Onze werkwijze is in principe in enkele krachtige begrippen samen te vatten:

  • Professionaliteit: dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en bouwcoördinatie weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen. Hier wordt dan ook extra op gefocust in de samenwerking met de renovatiepartners!
  • Transparantie: geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met Renoffice hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek en kunnen alle renovatiepartners steeds het renovatieproject opvolgen via ons digitaal platform.
  • Maatwerk: elk renovatieproject is anders. Dus passen we onze service ook telkens aan! Proactief advies en een één-op-één begeleiding ontbreken nooit. Een totaalservice op maat waarbij uw renovatieproject van begin tot einde wordt gecoördineerd. Hoe meer wij coördineren, hoe minder u hoeft te stresseren!