Waarom Renoffice?

Onze bestaansreden? “Verbouwen zonder stress” een geheel nieuwe dimensie geven! Want het kan ook anders…

Zo is het bijvoorbeeld dat alle aannemers waar wij mee samenwerken moeten beantwoorden aan vooropgestelde criteria. Zo zijn wij zeker dat zij financieel gezond zijn en op het vlak van verzekeringen, registratie, kwaliteit, enz., maar dat ze ook het nodige in huis hebben om kwaliteit te leveren.

Transparantie dragen we hoog in het vaandel: wij treden op als jouw tussen- en contactpersoon voor het hele renovatieproject. Wij brengen jouw wensen over op het renovatieteam en zien er op toe dat iedereen op dezelfde golflengte zit.

 

Klik hier om vrijblijvend kennis met ons te maken

 

Professioneel – Transparant – Maatwerk

Onze werkwijze is in principe in enkele krachtige begrippen samen te vatten:

  • Professionaliteit: Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en bouwcoördinatie weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe we hieraan tegemoetkomen. Hier wordt dan ook extra op gefocust in de samenwerking met de renovatiepartners.
  • Transparantie: Geen onaangename verrassingen meer tijdens het renoveren. Met Renoffice heb je een perfect overzicht (én inzicht) van jouw renovatieproject. Zo werken we strikt volgens een renovatiedraaiboek en kunnen alle renovatiepartners het renovatieproject opvolgen via ons digitaal platform.
  • Maatwerk: Elk renovatieproject is anders, en dus passen we onze service ook telkens aan. Proactief advies en een één-op-één begeleiding. Een totaalservice op maat waarbij jouw renovatieproject van begin tot eind wordt gecoördineerd. Hoe meer wij coördineren, hoe minder stress voor jou.