Wonen in landelijke stijl dankzij een geslaagde landelijke renovatie

Wonen in landelijke stijl dankzij een geslaagde landelijke renovatie

Renovatie hoeft niet per se synoniem te staan voor hypermodern en strak. Ook wie houdt van wonen in landelijke stijl, doet zijn voordeel met renovatie. Landelijke renovatie zorgt voor de perfecte mix tussen comfort enerzijds en een authentiek kader anderzijds. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Wonen in landelijke stijl: authentieke uitstraling, hedendaags comfort

Wonen in landelijke stijl was nog nooit zo populair. Een rustieke woning in een groene omgeving is dan ook de ideale plaats om tot rust te komen na een lange werkdag. De gezellige sfeer die landelijke woningen uitstralen, leent zich perfect tot cocooning. Wie gaat voor landelijk wonen, heeft de keuze tussen een nieuwbouwwoning kopen of een bestaande woning renoveren. In tijden van bouwgrondschaarste is vooral de tweede optie interessant. Bestaande woningen zoals een oude hoeve hebben het voordeel dat ze authenticiteit uitstralen en vaak helemaal niet duur zijn. Schrik voor een gebrek aan comfort? Met gerichte renovatiewerken zal je prachtige boerderij qua comfort zeker niet moeten onderdoen voor hypermoderne woningen!

 

Landelijk renoveren: waarop letten?

Bij de renovatie van een landelijke woning is het vooral zaak om goed te isoleren. Denk maar aan de isolatie van de zolder, van de ramen en andere verbeteringen op het vlak van energie-efficiëntie. Naast thermische isolatie geeft ook geluidsisolatie geeft je landelijke woning een upgrade. Waar is het aangenamer genieten van de stilte dan in een rustiek kader? Informeer zeker naar de premies voor 2014!

 

Wonen in landelijke stijl: dat vraagt vakmanschap

Droom je van een authentieke hoeve, maar heb je geen idee waar te beginnen met de renovatie? Schakel dan de hulp in van een professional. Renoffice begeleidt je renovatie van A tot Z, zodat jij je niet druk hoeft te maken over organisatie en opvolging. Op die manier staat wonen in landelijke stijl niet symbool met kopzorgen maar met puur genieten!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.