Vaste aannemer gezocht voor jouw ontwerpen?

Vaste aanneme

Ben je architect en op zoek naar een vaste aannemer voor jouw projecten? Een betrouwbaar aannemersbedrijf dat van aanpakken weet? Er zijn heel wat erkende aannemers maar je wilt natuurlijk wel de garantie op een goed eindresultaat. Een bouwfirma die jouw plannen met chirurgische precisie uitvoert en waarop je blindelings vertrouwt voor optimale gemoedsrust. Kortom, Duitse degelijkheid.

Herkenbaar?

We begrijpen elkaar, want wij werken op dezelfde manier. Dat zit zo, wij zijn geen aannemer maar een renovatiecoördinator die renovatieprojecten in goede banen leidt/coördineert dankzij vaste bouwpartners. Aannemers waarop we kunnen bouwen, zeg maar.

Maar wat zijn voor jou de voordelen van een renovatiepartner als Renoffice?

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

1. Focus op je eigen expertise

Werk je met losse aannemers, dan zul je de werken moeten controleren. Meer nog, waarschijnlijk zul je de aannemers ook moeten begeleiden tijdens de uitvoering van de werken.

Werk je samen met een vaste renovatiecoördinator die alle aannemers onderling coördineert, dan valt die opdracht alvast weg voor jou als architect. Resultaat? Focus 100% op jouw eigen expertise: het uittekenen van plannen/ontwerpen die jouw klanten enthousiast maken en doen dromen. Doe waar je goed in bent, je eigen vak.

 

2. Vertrouw op onze expertise

Focussen op je eigen expertise, dat betekent dingen uit handen geven. En vertrouwen op een derde partij. Wij bouwden in de loop der jaren een ruime ervaring en expertise op in het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van totaalrenovaties op maat.

Wil je toch op de hoogte blijven van het verloop van de werken? Dan hebben we goed nieuws, want we bieden 100% transparantie. Volg alles in real time via ons digitaal platform Renonline.

 

3. Tijdswinst

Door samen te werken met een vaste bouwpartner win je als architect behoorlijk wat tijd. Je laat de coördinatie immers gewoon aan ons over. Sneller werken betekent natuurlijk ook rendabeler werken. Op die manier kun je als architect meer projecten aannemen en je focussen op datgene waar het echt om draait in jouw vak: plannen ontwerpen en uittekenen.

 

4. Kwaliteitsgarantie

Natuurlijk verwacht je dat je plannen zo goed mogelijk gerealiseerd worden in de praktijk. Maar bouwen is een ander vak. Wij werken samen met vaste partners met ruime ervaring die beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen en financieel gezond zijn. En natuurlijk werken we ook altijd aan een lange termijnsamenwerking. Want twee spitsen die elkaar perfect aanvoelen, scoren meer.

 

5. Tonnen gemoedsrust

Op twee oren slapen, dat is wat we allemaal willen. Maar zoiets bouw je op. Want eerlijk is eerlijk, we kunnen het jouw allemaal tonen maar uiteindelijk ervaar je hebt best zelf. Jij als architect en jouw klanten. Die kwaliteitsgarantie, die beleef je beter zelf in de praktijk.

Samenzitten over een lange termijnsamenwerking?

Benieuwd naar onze werkwijze in de praktijk?

Persoonlijk (vrijblijvend) kennismaken?

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.