Stormschade? Snel en vakkundig laten herstellen!

Stormschade? Snel en vakkundig laten herstellen

Stormschade overkomt je. Het is helaas iets waar je als slachtoffer weinig controle over hebt. Ook deze week was er weer sprake van erg zware stormschade op bepaalde plaatsen in Vlaanderen. Omdat zo'n storm erg verwoestend kan zijn, heeft dit een enorme impact op je leef comfort. Zaak is om de juiste stappen te ondernemen. Dat betekent enerzijds zorgen dat je zelf snel weer van alle comfort kan genieten, maar anderzijds ook dat er in de eerste plaats aan de veiligheid moet worden gedacht.

Eerste hulp bij stormschade

Heb je stormschade? Documenteer dan alles zorgvuldig. Het zal je van pas komen bij de samenstelling van het dossier voor je verzekering. De eerste reactie moet dus niet zijn dat je gaat opruimen, maar dat je de brandweer contacteert mocht er sprake zijn van overstroming, omgewaaide bomen of bijvoorbeeld een dak dat moet worden afgedekt. Contacteer ook meteen je verzekering. Neem daarna van alles foto's voordat je puin of brokstukken gaat ruimen of scherven gaat opvegen. Het is belangrijk dat je verzekering een goed beeld krijgt van de ravage voordat er sprake was van menselijke tussenkomst.

 

Dringende herstellingen na storm

Na de storm zijn er twee soorten herstellingen. We begrijpen best dat je als bewoner alles als dringend ervaart en zo snel mogelijk je woning hersteld wil zien. Toch moet je een onderscheid maken tussen herstellingen die dringend en noodzakelijk zijn om de veiligheid te garanderen enerzijds en reparaties die je comfort verhogen of herstellingen van esthetische aard anderzijds.

 

Door het bos de bomen

Bij ernstige schade zie je soms door het bos de bomen niet meer. Dan is de hulp van een professional meer dan welkom. Meestal is er bij stormschade sprake van een breed scala aan problemen. Dan is het handig om met één partner te werken die je alles uit handen neemt én meteen zorgt voor een overzichtelijk dossier voor je verzekering. Renoffice is zo'n partner. Als renovatie-coördinatoren zijn wij gespecialiseerd in complexe renovaties en herstellingen, maar ook in het nauwkeurig opvolgen van de administratie die bij zo'n dossier hoort.

Daarom is de keuze voor een specialist als Renoffice geen overbodige luxe. Wij zorgen voor een professionele, snelle en goed gecoördineerde herstelling van al je stormschade. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.