Rol bouwpromotor: projectcoördinatie van a tot z

Rol bouwpromotor: projectcoördinatie van a tot z

Plan je een bouw- of renovatieproject? En wil je samenwerken met een bedrijf dat je alle zorgen uit handen neemt? Dan kan je een beroep doen op een bouwpromotor die het hele bouwproject in goede banen leidt. Bovendien is hij volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de tijdige en kwalitatieve oplevering van de woning. Met een bouwpromotor ben je dus verzekerd van een gedegen begeleiding, coördinatie en uitvoering van je bouwproject.

Bouwpromotor garandeert voortgang bouwproject

Een bouwpromotor houdt zich enerzijds bezig met het bouwproject zelf en de uitvoering van de werken. Anderzijds is hij het aanspreekpunt van zijn klanten wier woning wordt verbouwd of gebouwd. Een bouwpromotor zorgt ervoor dat de werkzaamheden elkaar perfect opvolgen zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Maar hij organiseert ook werfbezoeken en houdt zijn klanten op de hoogte van de voortgang van het bouwproject. Persoonlijk contact en een proactieve manier van werken zijn hierbij twee sleutelwoorden.

Bouwpromotor als enige aansprakelijk

De klant heeft de bouwpromotor als enige aanspreekpunt en is niet op de hoogte van wat er zich achter de schermen afspeelt. De bouwpromotor verzamelt een team van professionele en ervaren vakmensen (architect, aannemer,…) rond zich om de werkzaamheden uit te voeren. Als er iets misloopt en de architect of aannemer een fout maakt, is hij als enige aansprakelijk en is hij verantwoording verschuldigd aan de klant. Een job waar heel wat verantwoordelijkheid bij komt kijken, kortom!

 

Rol bouwpromotor: de voordelen op een rijtje

Een bouwpromotor bespaart je veel kopzorgen en neemt je al het werk uit handen. Hij neemt de rol van opdrachtgever voor het bouwproject over. We zetten de troeven nog even op een rijtje:

1. Je hoeft je niets aan te trekken over de operationele uitvoering van het bouwproject.
2. Je tekent een contract aan het begin van het project met vaste prijsafspraken.
3. Je moet je niet bekommeren over de administratieve rompslomp zoals stedenbouwkundige vergunningen of het opvragen van offertes.
4. Je bent er zeker van dat je voldoet aan de reglementering inzake veiligheid op de bouwwerf en energienormen.
5. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een architect of aannemer.

Een betrouwbare bouwpromotor kan dus de ultieme succesfactor beteken voor jouw bouw- of renovatieproject! Maar het lang niet altijd even makkelijk om een competente bouwpromotor te vinden, die transparant en op eerlijke wijze communiceert… Deel ons uw bouw- en renovatieplannen, we denken met u mee om uw project tot een zinderend succes te brengen. Aarzel dus niet ons te contacteren of ons te telefoneren op het nummer 051/62.82.28!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.
Wij bellen je alleen op om je vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit je buurt neemt contact met je op.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.