Renoveren tijdens verlofperiodes

Renoveren tijdens verlofperiodes

Heb je verlof gepland tijdens je verbouwing? Ben je bezorgd over het goede verloop van de werken tijdens je afwezigheid? Neem je voorzorgen zodat je met een gerust hart een pauze kunt nemen of op vakantie vertrekt.

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker in deze context. Lees onze tips om zorgeloos te renoveren tijdens verlofperiodes. Voor alle duidelijkheid: het gaat om renoveren met een aannemer of renovatiecoördinator. Doe-het-zelvers zoeken het maar zelf uit.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Plannen, plannen, plannen, …

Een goede planning garandeert een strakke uitvoering van je renovatie en vermijdt dat ze vertraging oploopt. Communiceer dus goed met alle betrokken partijen. Toets af met je aannemer of renovatiecoördinator wanneer hij in verlof gaat. Zo kun je de verschillende agenda’s op elkaar afstemmen en verlies je geen tijd.

 

Neem vakantie tijdens het bouwverlof

Natuurlijk ga je idealiter meer dan één keer op vakantie op een jaar. Maar tijdens het jaarlijkse bouwverlof ligt je werf sowieso een aantal weken stil. Het ideale moment om even te genieten van je welverdiende rust.

Wanneer? In België start het bouwverlof ergens in juli. De precieze data verschillen per regio. Sommige aannemers lassen nog extra bouwverlofdagen in. Wil je weten wanneer het bouwverlof precies valt? Raadpleeg dan de kalender.

 

Laat los of raadpleeg Renonline

Alle voorbereidingen getroffen voor de start van je verlof of vakantie? Laat het dan even los en geniet er met volle teugen van. Want voor je het weet is het alweer voorbij. Natuurlijk is het moeilijk om de controle los te laten, maar met goede afspraken kom je al een heel eind. En op na je verlofperiode heb je weer genoeg energie bijgetankt om je helemaal op je werk én renovatieproject te storten.

Vertrek je op vakantie en wil je toch vanop afstand de werken opvolgen? Log in met je persoonlijke account in Renonline, het online platform van Renoffice. Je bekijkt er de laatste updates van aannemers op de werf. Zo blijf je perfect op de hoogte terwijl je van een cocktail nipt in het zwembad.

 

Kies een betrouwbare renovatiecoördinator

Werk je samen met verschillende partijen (aannemer, architect, …)? Dan heb je heel wat werk voor de boeg om alle schakels goed op elkaar af te stemmen. Oplossing? Ga in zee met een renovatiecoördinator als Renoffice. Wij voeren zelf geen werken uit maar organiseren en coördineren jouw project van a tot z dankzij ervaren architecten en aannemers die kwalitatief werk leveren.

Meer weten over renoveren tijdens verlofperiodes? Of gewoon op zoek naar een ervaren coördinator die jouw project in goede banen leidt?

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.