Renoveren tijdens de coronacrisis

Renoveren tijdens de coronacrisis

De coronacrisis houdt ons land flink in zijn greep en legt het openbare leven stil. Ook de bouwsector lijdt, maar we zijn in de eerste plaats bezorgd om de gezondheid van onze medewerkers en klanten. Daarom nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de richtlijnen van de overheid strikt op.

Als je momenteel renoveert met Renoffice, dan kreeg je wellicht al een persoonlijk antwoord op je vragen. Maar we lijsten ze hier graag nog even op, ook voor toekomstige renovaties.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Online ondertekening contracten

Sinds de coronacrisis proberen we persoonlijk contact tot een minimum te beperken. Gelukkig zijn er prima online alternatieven voor veel handelingen. Zo onderteken je jouw contract digitaal.

Je hoeft dus niet langer langs te komen om je krabbel te zetten of documenten per post te versturen. Het ondertekenen gebeurt gewoon online.

 

Online opvolging via Renonline

Op de hoogte blijven van je verbouwing? Een stand van zaken opmeten? Budgettaire gegevens controleren? Ook het overzicht van jouw project volg je online via ons platform Renonline. Je krijgt een login en paswoord om in te loggen. Vervolgens kom je terecht in je persoonlijke dashboard met een overzicht van de werken.

Al onze medewerkers nemen een tablet mee naar de werf om elke stap meteen te melden in het systeem. En je krijgt er ook foto’s van jouw renovatieproject te zien.

Je bezoekt Renonline met je smartphone, laptop of tablet. Waar je maar wil.

 

Flexibele aannemers

De coronamaatregelen en aanbevelingen van de overheid vereisen een zekere flexibiliteit van onze aannemers. Ze werken in kleinere groepjes op de werf, houden afstand van elkaar en wassen extra vaak hun handen. Vergaderen gebeurt voortaan online. En medewerkers die zich ziek voelen, blijven uiteraard thuis.

Een hele aanpassing, maar alleen op die manier kunnen we de continuïteit van jouw project verzekeren.

 

Beproefde methodiek

Een andere reden waarom Renoffice relatief vlot blijft verbouwen tijdens de coronacrisis is onze methodiek of aanpak. ‘Verbouwen zonder stress’ luidt ons motto, omwille van de volledige ontzorging. En daar hoort een stappenplan bij.

  1. Ontwerp
  2. Draaiboek
  3. Meetstaat
  4. Offerteaanvraag
  5. Opmaak planning
  6. Coördinatie werken

Dit script biedt zowel voor de bouwheer als de aannemers meer duidelijkheid. Een beproefde methode om iedereen optimaal te laten samenwerken als een goed geoliede machine.

 

Ruime ervaring

Onze aannemers zijn stuk voor stuk betrouwbare partners waarop we kunnen bouwen, ook in coronatijden. Ze hebben jaren ervaring in de bouw, zodat ze moeilijkheden goed inschatten. Dat is nodig, want een verbouwing verloopt nooit helemaal zoals gepland. Zeker niet in een crisisperiode als deze.

 

Heldere en snelle communicatie

Zit je met vragen, dan krijg je ook graag snel een antwoord, toch? Bij Renoffice krijg je één aanspreekpunt. Jouw contactpersoon beantwoordt al jouw vragen binnen een redelijke termijn. Een troef zonder meer, want een goede en vlotte communicatie is een garantie op een goed eindresultaat.

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.