Terug naar overzicht

Op zoek naar een renovatielening? Deze tips helpen je op weg!

Als je gaat verbouwen of renoveren, wil je natuurlijk het kostenplaatje in toom houden. Dat kan dankzij een goede planning en coördinatie van de werken, maar ook een voordelige renovatielening heeft een positieve invloed op je budget. Deze tips helpen je op weg om de beste renovatielening in de wacht te slepen.

Op zoek naar een renovatielening? Deze tips helpen je op weg!

Eerst een budgetplan, dan een renovatielening

Als je een renovatielening moet aangaan om je renovatie te financieren, begin je het best met de opmaak van een realistisch budgetplan. Wat is je maandelijkse inkomen? Wat zijn je vaste kosten? Het bedrag dat daarna overblijft, kan naar je lening gaan.

Bij de opmaak van je budgetplan komen naast de renovatielening nog veel andere aspecten kijken. Bij Renoffice begeleiden we je renovatietraject van A tot Z en volgen we je budget nauwgezet op. Je hebt volledige inzage in de kosten, zodat je op het einde van de rit niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Raadpleeg verschillende kredietverstrekkers en vergelijk

Wie een renovatielening aangaat, gaat beter niet over één nacht ijs. Er zijn meerdere kredietverstrekkers op de markt, met elk hun voor- en nadelen. Vraag dan ook bij meerdere banken een offerte aan. Vergelijk de tarieven en bekijk ook de addertjes onder het gras. Je hebt alle tijd om een doordachte keuze te maken.

 

Vraag naar je belastingvoordeel

Onder bepaalde voorwaarden kan je de interesten van je lening fiscaal aftrekken. Informeer er zeker naar bij je bank. Samen met de renovatiepremies is de fiscale aftrekbaarheid van je renovatielening handig meegenomen bij de opmaak van je renovatiebudget.

 

Laat je bijstaan door een specialist

Geen tijd om je tot in de puntjes bezig te houden met bovenstaande tips? Ga dan in zee met Renoffice. Heb je recht op een renovatiepremie of een belastingvermindering? Renoffice zoekt het allemaal voor je uit!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.

Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.

Beschrijf kort uw project.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.