Kleine renovatiewerken: specialistenwerk bij uitstek

Kleine renovatiewerken: specialistenwerk bij uitstek

Wil je een nieuwe badkamer plaatsen? Een vloer leggen? Of je keuken renoveren? Er zijn ontelbare kleine renovatiewerken die weliswaar een grote impact hebben op je woning. En daarom doe je best een beroep op iemand met kennis van zaken die het klappen van de zweep kent. Want als de renovatiewerken niet volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd, heeft dat niet alleen een nefaste invloed op de look van je huis of appartement. Het kan op termijn ook structurele problemen veroorzaken die kopzorgen en extra kosten met zich meebrengen.

Kleine ingrepen doen wonderen

Met kleine renovatiewerken krijg je sowieso te maken, vooral naarmate je woning wat ouder wordt. Ook als je een (ouder) pand hebt gekocht, kunnen een aantal kleine ingrepen wonderen doen. Denk maar aan een nieuw plafond, nieuwe tegels, schilderwerken of een bijbouw. Ook met het oog op energiebesparingen zijn kleine renovatiewerken dikwijls de juiste oplossing. Muren voldoende isoleren is een must, maar ook degelijk buitenschrijnwerk heeft een positieve impact op je energiefactuur.

 

Goed begonnen is half gewonnen

Bij elke renovatie is de juiste voorbereiding de sleutel tot succes. Maak vooraf een gedetailleerd plan met wat je voor ogen hebt. Bepaal je budget en noteer zorgvuldig de kostenposten zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Spreek verschillende partijen aan en vraag offertes op en let erop dat alles in de offertes is inbegrepen. Het is altijd een goed idee om met een coördinator in zee te gaan die alles organiseert, van ontwerp tot oplevering. Zo heb je één aanspreekpunt en hoef je je geen zorgen te maken over de opvolging van de werkzaamheden.

 

Kleine renovatiewerken met Renoffice

Ook bij kleine renovatiewerken maken expertise en vakmanschap het verschil. Je ziet meteen of de renovatie door een specialist is uitgevoerd. Bij Renoffice werken we alleen maar met experts samen die een jarenlange ervaring in hun vakgebied hebben opgebouwd. Je mag dus zeker zijn van een onberispelijk resultaat. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een offerte en advies op maat!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.