Terug naar overzicht

Kantoorrenovatie: je kantoor in een nieuw kleedje

Heb je een nieuw kantoor gekocht en is het aan renovatie toe? Of kan je huidige kantoor een opfrisbeurt gebruiken? Dan is het tijd om een renovatieplan op te stellen en de volledige kantoorrenovatie in kaart te brengen. Bij kantoorrenovatie komt heel wat kijken: de voorbereiding, de uitvoering van de werkzaamheden, de opvolging,… Om je volledig op je bedrijf en je business te blijven concentreren en geen onnodige kopzorgen te hebben, is het een goed idee om  samen te werken met een renovatiecoördinator.

 

Kantoorrenovatie: je kantoor in een nieuw kleedje

Omvang kantoorrenovatie

Waarmee moet je allemaal rekening houden als je een kantoor wil renoveren? Om te beginnen is de omvang van de renovatiewerken een belangrijke factor. Ga je voor een kleine renovatie van de kantoorinrichting en het interieur? Of pak je het groter aan en kies je voor een totale make-over? Het zijn dingen die een invloed hebben op het budget, de timing, het aantal betrokken partijen, de administratie,…

Je doet er goed aan om vooraf met specialisten te overleggen zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat er je te wachten staat. Op die manier kan je een perfecte inschatting maken van je kantoorrenovatie en kom je tijdens het project niet voor verrassingen te staan.

Waarmee rekening houden?

Een kantoorrenovatie omvat een heleboel dingen die één voor één op je afkomen. Het is een puzzel die stuk voor stuk in elkaar past. Elk stukje moet zorgvuldig geplaatst worden en is even belangrijk voor een optimaal eindresultaat.

• Oplijsten van je wensen.
• Met welke regelgeving moet je rekening houden?
• Plannen opstellen, bespreken en op punt stellen.
• Je kantoor is een werkruimte, dus optimaliseer de beschikbare ruimte!
• Aanspreken van de juiste partners en opvragen offertes.
• Uitvoering en opvolging van de werkzaamheden.
• Communicatie doorheen het volledige renovatieproject.
• Oplevering en nazorg.

Renoffice pakt jouw kantoorrenovatie van a tot z voor haar rekening. Terwijl wij renoveren, kan jij je volop op je bedrijfsactiviteiten blijven concentreren… Dat is pas teamwork!

 

Kantoorrenovatie: een specialist neemt je alles uit handen

Een kantoorrenovatie is een specifieke vorm van renoveren. Vele bedrijven kunnen zich immers niet veroorloven om te sluiten omwille van de verbouwingswerken… Reden te meer om met een expert in zee te gaan, toch?!

Bij Renoffice hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in alle soorten renovatiewerken. We zorgen ervoor dat jouw business op volle toeren kan blijven draaien, terwijl wij je renovatieproject van begin tot einde in goede banen leiden. Resultaat? Een snelle en kwalitatieve oplevering en een persoonlijke begeleiding doorheen heel het project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2019.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.

Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.

Beschrijf kort uw project.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.