Terug naar overzicht

Kantoor renovatie

Je hebt een nieuw kantoor gekocht dat aan renovatie toe is? Of je huidige kantoor is dringend aan een opfrisbeurt toe? Een huis renoveren is een zaak, maar bij het renoveren van een kantoor komt nog veel meer kijken. Zo heb je specifieke bouwvergunningen nodig, je hebt airco nodig en je kantoor moet een goede werksfeer uitstralen. Bovendien zal je je als bedrijf willen blijven concentreren op je business, in plaats van je kopzorgen te moeten maken om de verbouwingen. Je doet er dan ook goed aan om beroep te doen op een renovatiepartner, die de renovatie van je kantoor van A tot Z begeleidt en in goede banen leidt!

Kantoor renovatie

Je kantoor renoveren, met Renoffice

Bij het renoveren van je kantoor zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden: bouwvergunningen, plannen opstellen, het aanspreken van de juiste partners, de oplevering, enzovoorts. Alles samen brengt het heel wat stress met zich mee. Stress, die je niet kan gebruiken: het runnen van een bedrijf brengt immers al meer dan genoeg stress met zich mee!

Om die stress te vermijden, kan je beroep doen op Renoffice. Wij zijn een renovatiecoördinator, die je renovatieproject in goede banen leidt en ervoor zorgt dat alle renovatiewerken, groot of klein, tot in de puntjes perfect worden uitgevoerd. Wij begeleiden je bij elk aspect van de renovatie, zodat jij maar één contactpersoon hoeft aan te spreken. “Verbouwen zonder stress”, dat is ons motto!

Alle soorten renovatie

Bij Renoffice kan je terecht voor alle soorten renovatie. Wij renoveren dus niet alleen kantoorruimtes, ook voor de renovatie van een woning, aanbouw van een keuken of de renovatie van je badkamer of keuken je bij ons terecht.

Ook de omvang van de renovatie speelt geen rol: wil je je kantoor gewoonweg beter isoleren? Of zie je het groter, en is je kantoor echt aan een volledige renovatie toe? Ook dan kan je beroep doen op Renoffice!

Je wilt tijdens de renovatie van je kantoor natuurlijk gewoon kunnen doorwerken, en je wilt er zo min mogelijk stress van ondervinden. Redenen genoeg dus om beroep te doen op een expert, die je zo veel mogelijk werk en stress uit handen neemt. Wij begeleiden je bij het volledige traject, hoe groot of hoe klein ook. We zorgen voor een snelle oplevering en we zorgen ervoor dat je business gewoon kan blijven draaien. Contacteer ons nu voor meer informatie.

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2019.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.

Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.

Beschrijf kort uw project.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.