Je huis verbouwen: laat je bijstaan door een expert!

Je huis verbouwen: laat je bijstaan door een expert!

Je huis verbouwen… het geeft je huis meteen een grote meerwaarde, maar er komt ook heel veel bij kijken. Tal van vragen steken de kop op, en als je niet oplet brengt het al gauw heel wat stress met zich mee. Dat mag je echter niet tegenhouden om je woning te verbouwen: het is een duurzame manier van bouwen en het verhoogt de waarde van je woning. En als je beroep doet op een expert voor je verbouwingsproject, dan vermijd je een hoop stress en kan je op je twee oren slapen.

Wat komt er allemaal kijken bij de verbouwing van je huis?

Als je je huis gaat verbouwen, dan komt daar heel wat bij kijken. Eerst en vooral moet je een plan laten opstellen door een architect. Daarna moet je een raming maken van de renovatie kosten en kijken of je voldoende budget hebt. Ondertussen moet je ook rekening houden met de regels die van toepassing zijn op je woning, en je moet bekijken of je eventueel bijkomende vergunningen nodig hebt.

Als dat allemaal in orde is, moet je op zoek naar een goede renovatiepartner, die de werken op zich kan nemen. En eenmaal de werken van start zijn gegaan, moet je alles opvolgen, om te kijken of ze goed en volgens plan worden uitgevoerd.

 Vermijd stress: laat je bijstaan door een expert

Alles samen kan een verbouwing van je huis dus heel wat stress met zich meebrengen! Maar het kan ook een anders: doe beroep op een expert, en verbouw zonder stress. Renoffice is een verbouwingscoördinator, die de verbouwingen van je huis van a tot z in goede banen leidt. Jij hebt daardoor maar één contact- en tussenpersoon. Wij zorgen ervoor dat je over de juiste vergunningen beschikt, dat de verbouwingswerken goed verlopen en en dat de communicatie tussen de verschillende partijen op transparante wijze verloopt.

 

Renoffice = alle soorten verbouwingen!

Je kan bij ons terecht voor alle soorten verbouwingen: of het nu om een eenvoudige renovatie van je badkamer gaat, of om de aanbouw van een stuk woning… Alle soorten verbouwingen komen bij Renoffice aan bod, van de ruwbouw tot de afwerking! Ben je van plan om te gaan verbouwen? Doe dan een beroep op een expert en geef ons een seintje!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.