Terug naar overzicht

De ABR verzekering: wat en waarom?

Een huis verbouwen, hoe groot of hoe klein ook, brengt altijd bepaalde risico’s met zich mee. Er kan altijd iets fout gaan, waardoor er onvoorziene schade wordt berokkend aan je woning. Om je daar tegen te beschermen, werkt Renoffice altijd met een ABR verzekering (‘Alle Bouwplaats Risico’s’ verzekering). Op die manier heb je steeds volledige zekerheid, en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele ongelukken bij je renovatie.

Wat is de ABR verzekering?

De ABR verzekering dekt alle mogelijke schade tijdens de renovatie. In de eerste plaats dekt de polis verlies of schade aan het gebouw zelf, of aan het gebouw in opbouw. Tijdens de renovatie kan er immers van alles misgaan: in het meest extreme geval kan bijvoorbeeld bouwmateriaal zorgen voor schade aan je huis, maar ook een hevig onweer, een menselijke fout of diefstal kunnen schade berokkenen. De ABR polis vermijdt dat zulke onvoorziene omstandigheden de kosten voor je verbouwing de pan doen uitswingen.

 

Waarom een ABR verzekering afsluiten?

De ABR verzekering geeft je bovenal meer zekerheid, en dat zowel voor jou als voor alle betrokken renovatiepartners. Indien er iets fout gaat, dan wordt dat door de verzekeringspolis immers financieel gedekt. Als je de renovatiewerken van start gaat zonder een ABR polis, en er gebeurt iets met je woning, dan kan het zijn dat je zelf voor de kosten moet opdraaien… Daarom is het essentieel om met een partij samen te werken die wel met de ABR-polis werkt en jou dus indekt!

 

De voordelen van een ABR verzekering

We zetten graag nog even de voordelen van de ABR verzekering op een rijtje:

• Bij schade aan je woning ben je financieel gedekt, zodat de kosten niet hoger oplopen.
• Je hebt meer zekerheid, zodat je je tijdens de verbouwing geen zorgen moet maken.
• Bij schade moet er niet worden onderzocht wie aansprakelijk is, waardoor de werf niet moet worden stilgelegd voor een lange juridische discussie.

 

Verbouwen zonder stress met Renoffice

Wil je je huis gaan renoveren of verbouwen? Doe dan een beroep op Renoffice! Wij regelen werkelijk alles voor jouw renovatie, van a tot z. En dankzij de ABR-verzekering moet je je geen zorgen maken om onvoorziene, ongelukkige voorvallen tijdens de renovatiewerkzaamheden… Verbouwen zonder stress, letterlijk!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.

Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.

Beschrijf kort uw project.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.