Appartement renoveren: coördinatie is goud waard!

Appartement renoveren: coördinatie is goud waard!

Een appartement renoveren verschilt in heel wat opzichten met het renoveren van een huis. Je moet natuurlijk rekening houden met de buren in het appartementsgebouw, en bovendien heb je doorgaans veel minder plaats. Dit betekent meteen dat je geen gebruik kan maken van zware bouwtoestellen, zoals kranen, enz.

 

Appartement renoveren: laat de puzzelstukjes passen!

Het renoveren van een appartement is een werk dat snel dient uitgevoerd te worden, om zo de hinder voor de omliggende bewoners zo laag mogelijk te houden. Een appartement renoveren vergt dus, nog meer dan bij het renoveren van een huis, een goede coördinatie tussen alle betrokken partijen.

 

Renoffice als renovatiecoördinator

Net daarom is het zo belangrijk om te werken met een renovatiecoördinator, één partij die het hele project in goede banen leidt. Met Renoffice heb je deze renovatiecoördinator gevonden. Wij werken met verschillende aannemers, die allen gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Als gevolg van onze goede coördinatie lopen deze aannemers elkaar niet voor de voeten, maar sluiten ze nauw op elkaar aan. Dat betekent dat alle renovatiewerken toch vlot zullen verlopen, en dat aan de best mogelijke kwaliteit.

 

Doe beroep op onze ervaring en expertise

Als bouwcoördinator stellen we niet enkel de aannemers aan, wij staan in voor de planning en het toezicht op de werken gedurende het hele project. En dat begint al nog voor de renovatiewerken in het appartement effectief begonnen zijn. Samen met de eigenaar bespreken we de indeling van het appartement, en daarbij doen we een beroep op onze ervaring en expertise. Zeker in een appartement zijn aspecten als lichtinval en ruimte-indeling belangrijke factoren. Dankzij onze ervaring kunnen we tips geven om optimaal te profiteren van lichtinval en ruimte.

 

Contactpersoon tijdens het hele project

Tijdens de werken zien we er niet enkel op toe dat alle werken naar behoren en binnen het vooropgestelde tijdsschema worden uitgevoerd, we fungeren ook als contactpersoon voor de klant. Heb je vragen of opmerkingen omtrent het project, dan kan je daarvoor ten allen tijde bij ons terecht. Wij geven jouw opmerkingen door aan de betrokken aannemers. Op die manier moet je niet zelf alle aannemers gaan contacteren, wat voor veel minder stress en tijdverspilling zorgt. Bovendien kan je het renoveren van je appartement op elke moment, waar dan ook opvolgen via onze unieke opvolgingsmodule!

 

Neem contact op met ons

De planning en coördinatie van grote bouwwerken, zoals het renoveren van een appartement, laat je dus best over aan een professionele renovatiecoördinator, om zoveel mogelijk stress en fouten te vermijden. Neem daarom contact op met Renoffice, een betrouwbare partner die optreedt als contactpersoon tussen jou en de aannemers. Wij zorgen ervoor dat jouw appartement in een mum van tijd netjes gerenoveerd is!

Uw pand renoveren?

Vraag meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.
Wij bellen je alleen op om je vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit je buurt neemt contact met je op.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.