Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Tienen

Aannemer Tienen

Renovatiewerken Tienen

Appartement of huis gekocht in Tienen? Dan doe je graag een beroep op een aannemer met een hart voor de suikerstad. Of een renovatiecoördinator die jouw project in goede banen leidt en tot een goed einde brengt. Toch?

Wij leveren een totaaloplossing, van voorbereidend advies tot een grondige kwaliteitscontrole na oplevering. En je krijgt een voorstel op maat jouw budget en wensen.

Voordelen aannemer Tienen                                      

 Net een woning of ander pand gekocht in de schaduw van het stadhuis, met zicht op de Onze Lieve Vrouw Ten Poelkerk of aan de oevers van de Grote Gete? Dan kies je best voor een renovatiefirma die vertrouwd is met de stad. Dat biedt namelijk een hoop voordelen.

 1. Je bespaart tijd en transportkosten uit
 2. Je communiceert vlotter met een stad- of streekgenoot
 3. Lokale aannemers leven van mond-tot-mondreclame

Naast de voordelen die het voor jou oplevert is het ook de ideale manier om lokale ondernemers en de gemeenschap te steunen. Twee keer bingo!

Premies renovatie Tienen

Premies, subsidies en kortingen voor energiebesparende werken houden je investering betaalbaar. Ter illustratie: de Vlaamse overheid keurde in de stad Tienen 2018 136 aanvragen goed en keerde 320.490 euro uit.

Op welke premies maak je kans in onze stad?

 • Premies distributienetbeheerder Fluvius
 • Provinciale aanpassingspremie
 • Premie netbeheerder Infrax gescheiden afvoersysteem

Maar controleer zeker of je ook in aanmerking komt voor de Vlaamse renovatiepremie. Meer info nodig? Neem contact op met de stadsdiensten.

contacteer ons

Onze renovatiewerken Tienen

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij doen een beroep op een vast team van architecten en andere bouwexperts (bijv. dakwerker). Stuk voor stuk financieel gezonde bedrijven die topkwaliteit leveren binnen de afgesproken termijn. Bouwen op vertrouwen, zeg maar.

Benieuwd naar onze realisaties in jouw regio. Neem dan snel contact op met onze sales-afdeling. Of bekijk enkele van onze realisaties in de rest van Vlaanderen. Misschien vind je wel een project dat gelijkenissen vertoont met jouw renovatieplannen?

>> Bekijk onze realisaties

Ontdek onze werkwijze dankzij Gino en Peter

 

Onze troeven

Renoveren in Tienen met een renovatiecoördinator? Prima idee, want onze baseline luidt ‘verbouwen zonder stress’. We garanderen een vlot verloop van de werken dankzij een grondige voorbereiding, constante opvolging en een grondige kwaliteitscontrole. Meer troeven van Renoffice?

 • Transparant in afspraken
 • Betrouwbare renovatiepartners
 • Renovaties op maat (budget en voorkeur)
 • Kostenefficiënt
 • Heldere en duidelijke communicatie

Op zoek naar een renovatiecoördinator in de suikerstad? Maak dan snel een afspraak en we zitten samen om de mogelijkheden te bespreken in Tienen en omstreken: Vissenaken, Kumtich, Hakendover, …

Voorbeelden renovaties contact