Kocht je vastgoed in een van de vele buurten die onze stad rijk is? Het Prinsenhof, Schiervelde, het Rodenbachkwartier, … Doe dan voor je verbouwing een beroep op een renovatiecoördinator uit Roeselare voor een vlekkeloze aanpak. Voordelen?

 • Het is makkelijker praten met een stadsgenoot
 • Je bespaart verplaatsingskosten en tijd
 • Lokale ondernemers hebben een reputatie hoog te houden

 

Roeselaarse aannemer

Op zoek naar een Roeselaarse aannemer? Een met het vizier richting Belforttoren, de vele kerken of het Klein Seminarie? Onze gezellige centrumstad van West-Vlaanderen is geliefd op de vastgoedmarkt.

Wat wij doen? Een renovatie organiseren, coördineren en opvolgen van a tot z. Wij zetten onze ervaren partners – architecten, aannemers, dakwerkers, … - aan het werk en zorgen dat de werken perfect op schema blijven.
 

Renovatiewerken Roeselare

Als je hier belandt, is de kans groot dat je dus een huis kocht en verbouwingsplannen koestert. In dat geval kies je natuurlijk graag voor een aannemer of renovatiebedrijf uit Roeselare en omstreken (Beveren, Oekene, Rumbeke, …). Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren van totaalrenovaties van appartementen en woningen.

Premies renovatie Roeselare

Ga je renoveren in Roeselare? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een aantal steunmaatregelen van de stad.

Energielening: De stad wil kopers van een woning motiveren om te investeren in zuinige energie. Ze reikt samen met de West-Vlaamse intercommunale een renteloze energielening uit, tenminste als je onder een bepaalde inkomensgrens blijft.

Aanpassingspremie: Heb je een beperkt inkomen en ben je minstens 55 jaar, dan krijg je van de stad een subsidie voor woningaanpassingen. Doel? Mensen zo lang mogelijk in hun eigen woning laten wonen.

Premie afkoppeling: Koppel je rioolstelsel af of zorg dat het gescheiden aangelegd wordt voor de afvoer van afval- en regenwater.

Meer info over de diverse premies in Roeselare voor verbouwingen? Neem dan zeker contact op met de stad.

Onze renovatiewerken Roeselare

Doe een beroep op een aannemer, architect en specialist uit Roeselare. Hoe? Door het aanstellen van een renovatiecoördinator die al jaren samenwerkt met betrouwbare professionals. Stuk voor stuk ervaren kraks die een vlot verloop van de werken en een duurzaam eindresultaat garanderen.

Een greep uit onze portfolio? Ontdek bijvoorbeeld dit project in de regio rond Roeselare voor de aanbouw van een keuken en badkamer.

Onze troeven

Renoveren in de regio Roeselare met een renovatiecoördinator? Een derde partij die alles regelt van a tot z, van voorbereiding tot nazorg na oplevering? Doe een beroep op Renoffice en geniet van talrijke voordelen.

 • Kostenbesparing
 • Gegarandeerd maatwerk
 • Netwerk van betrouwbare partners
 • Eén aanspreekpunt
 • Correct en transparant

Renovatieadvies uit Roeselare gewenst? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vastgoed? Of gewoon een gratis offerte? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers.

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

 • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
 • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
 • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
 • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.
Wij bellen je alleen op om je vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit je buurt neemt contact met je op.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.