Renovatiewerken Nieuwpoort

Een woning of appartement in Nieuwpoort gekocht? Prima idee, want het is een aantrekkelijke kuststad met een mooi strand, veel horeca en diverse strandactiviteiten (bijv. zeilen). Wist je trouwens dat Nieuwpoort de grootste jachthaven van Noord-Europa heeft?

Kocht je een wat ouder pand, dan broed je waarschijnlijk op renovatieplannen. In dat geval kies je ook best voor een aannemer uit Nieuwpoort. Of voor een renovatiecoördinator met een breed (lokaal) netwerk.

Voordelen aannemer Nieuwpoort

Hoe verder je aannemer woont, hoe duurder jouw project. Logisch, want de reistijd en vervoersonkosten worden ook aangerekend. Afstand is dus veruit het beste argument om een aannemer uit eigen stad of regio in te schakelen.

Meer redenen?

  • Geen tijdverlies door files
  • Flexibeler omwille van de korte afstand
  • Kennis van de lokale regelgeving

Tip: doe een beroep op een renovatiecoördinator. Zo krijg je gegarandeerd de beste architecten, stielmannen en andere experts uit jouw stad.

Premies renovatie Nieuwpoort

Natuurlijk profiteer je ook in Nieuwpoort van de Vlaamse en federale premies: renovatiepremie, aanpassingspremie, sloop- en heropbouwpremie, … Maar ook de stad doet haar duit in het zakje.

Subsidie omvorming naar handelspand

Ga je een huis laten ombouwen tot handelszaak in het centrum van Nieuwpoort? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden een subsidie aanvragen bij de stad. De subsidie bedraagt maximaal 12.000 euro en wordt in drie schijven uitbetaald. De voorwaarden, procedure en andere details lees je op de website van de stad.

Subsidie voor een regenwaterput

Water wordt schaars. Daarom stimuleert de overheid het gebruik van regenwater om toiletten door te spoelen, te poetsen, te wassen, … Ook de stad Nieuwpoort geeft een subsidie als je investeert in een regenwaterinstallatie. Je krijgt 500 euro voor een installatie in een bestaand gebouw, voor nieuwbouw is dat 250 euro.

Premie voor infiltratievoorziening

Een infiltratievoorziening zorgt ervoor dat het regenwater traag in de grond sijpelt. En dat het samen met het afvalwater in de riolering terecht komt. Een boven- of ondergrondse infiltratievoorziening voorkomt dat. De stad Nieuwpoort beloont het plaatsen van zo’n systeem met 500 (bestaand pand) of 250 euro (nieuwbouw).

Gemeentelijke aanvullende renovatie- of aanpassingspremie

Kreeg je de Vlaamse renovatiepremie, dan kun je een aanvullende toelage aanvragen bij de gemeente/stad.

Gevelrenovatiepremie

Je gevel vervangen, bepleisteren, zandstralen, schilderen of uitslijpen? Dan kom je in aanmerking voor de gevelrenovatiepremie van de stad. Ze bedraagt 50% van de kostprijs.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Onze renovatiewerken Nieuwpoort

Onze renovatiewerken Nieuwpoort
Dankzij onze partners in alle contreien van het land realiseerden we al verschillende projecten aan de Belgische kust. Vraag gerust naar onze referenties in de buurt. Of bekijk onze andere projecten in het land.

>> Bekijk onze realisaties

Onze troeven

Totaalrenovatie in Nieuwpoort gepland? Wij gaan er als renovatiecoördinator prat op dat we verbouwen zonder stress.

  • Strenge selectie van aannemers/partners
  • Transparante werkwijze en communicatie
  • Kostenefficiënte aanpak en uitvoering

Maak een afspraak

Gino en Peter leggen alvast even onze werkwijze uit.

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
  • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.
Wij bellen je alleen op om je vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit je buurt neemt contact met je op.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.