Als je gaat verbouwen in Dendermonde, kies je maar beter een aannemer uit eigen stad of streek. Dat biedt immers een hoop voordelen.

 • Spaar tijd en transportkosten uit
 • Communiceer vlotter met een stad- of streekgenoot
 • Blijf op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften en -premies

 

Dendermondse aannemer

Huis of appartement gekocht in de Ros Beiaardstad in de schaduw van het Vleeshuismuseum, de Sint-Gillis-Binnenkerk of het standbeeld van Pieter-Jan de Smet? Dan is de kans groot dat er nog wat werk aan is, zeker als het om een oud pand gaat. Tip: ga in zee met een renovatiebedrijf uit eigen stad of streek. Wij voeren totaalrenovaties op basis van jouw budget en wensen uit in Dendermonde en omstreken: Grembergen, Baasrode, Oudegem, …

Dendermonde ligt in een van de meest verstedelijkte gebieden van het land: de Denderstreek. Waar de Dender en de Schelde samenvloeien is het goed toeven. Logisch dat er ook heel wat beweegt op de vastgoedmarkt.

Premies renovatie Dendermonde

De stad stimuleert energiebesparende renovaties. Daarom krijgt u voor sommige ingrepen subsidies of premies, ideaal om je investering te minimaliseren. Een overzicht.

 • Verbeteringswerken: Dakwerken, dakisolatie, muur-of vloerisolatie en werken aan het buitenschrijnwerk, de sanitaire of elektrische isolatie, een behandeling van opstijgend vocht of een preventieve maatregel tegen CO-vergiftiging.
  Opgelet, er gelden wel een aantal voorwaarden, zoals een minimuminvestering van 1.500 euro.
 • Aanpassingswerken: Laat je woning aanpassen aan een bejaarde of mindervalide (minstens 66%) inwoner en kom in aanmerking voor een premie. Je krijgt wel maximaal 1.000 euro.
 • Inbraakpreventiewerken: De stad beloont ook inspanningen die je woning beveiligen tegen mogelijke inbrekers. Je krijgt een premie na de werken en een veiligheidscontrole door de politie. Ze bedraagt 125 euro voor investeringen vanaf 500 euro.

Vraag vandaag nog je premies aan bij de stad of in de woonwinkel.

Onze renovatiewerken Dendermonde

Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties in Dendermonde en zijn deelgemeenten: Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde en Sint-Gillis-Dendermonde. Ter info: we zijn actief in de hele provincie Oost-Vlaanderen: bijv. Sint-Niklaas en Gent dankzij ons breed netwerk van renovatie-experts.

Wij werken met een team van ervaren architecten, aannemers en andere vaklui uit de streek. Als renovatiecoördinator leiden we jouw project in goede banen, van voorbereiding tot oplevering en na-service.

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ze hier of vraag naar een project uit jouw regio.

Onze troeven

Totaalrenovatie in Dendermonde gepland? Verbouw zonder stress en laat je volledig ontzorgen door je project integraal aan ons toe te vertrouwen. Natuurlijk blijf je wel op de hoogte via ons platform Renonline of persoonlijk: voor, tijdens en na de werken. Jouw garanties?

 • Kostenefficiënt: schaalvergroting resulteert in een lagere factuur
 • Transparant: duidelijke communicatie tijdens het hele project
 • Strenge normen: De partijen waarmee we samenwerken zijn financieel gezond en leveren kwaliteit.

 

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

 • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
 • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
 • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
 • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.
Wij bellen je alleen op om je vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit je buurt neemt contact met je op.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.