Renovatiewerken De Panne

Renovatieproject gepland in de meest zuidelijke gemeente van de Belgische kust? Prima idee, want De Panne heeft veel te bieden: een breed strand, natuur, sportieve mogelijkheden, …

Tip: kies voor een aannemer uit De Panne. Of voor een renovatiecoördinator met een netwerk van lokale partners. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties van appartementen en woningen.

 

Voordelen aannemer De Panne

Renoveren met een aannemer uit de regio kent heel wat voordelen. In de eerste plaats de afstand, want al die overbodige kilometers kosten tijd en geld. Een behoorlijke besparing, en dat merk je ook op de eindfactuur.

Meer voordelen?

 • De communicatie verloop vlot met iemand die de streek kent.
 • Een aannemer uit De Panne is op de hoogte van de lokale wetgeving.
 • Hij kan flexibeler inspelen op onverwachte factoren.

Kortom, met een renovatiefirma uit eigen regio teken je voor betrouwbaarheid. En zorg je ervoor dat jouw project binnen de afgesproken termijn voltooid wordt. Wij zetten onze ervaren partners (architecten, aannemers, dakwerkers, …) aan het werk en coördineren alle teams.

Premies renovatie De Panne

Renoveren in De Panne? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor de gemeentelijke verbeterings- of aanpassingspremie. Tenminste als je de verbeterings- of aanpassingspremie van het Vlaams Gewest hebt gekregen.

De gemeente doet daar nog 15% (van het uitgekeerde bedrag) bovenop.

Meer weten over deze premie? Neem contact op met de dienst Sociale Zaken & Senioren of de dienst Omgeving en Ruimtelijk Beleid van de gemeente.

Natuurlijk kom je ook in aanmerking voor de andere federale en Vlaamse premies, zoals bijvoorbeeld de Vlaamse renovatiepremie. Informeer je goed voor je begint te renoveren.

Onze renovatiewerken De Panne

Een architect, aannemer of andere expert uit De Panne inschakelen? Dan stap je beter naar een renovatiecoördinator met een breed netwerk van lokale partners. Stuk voor stuk kraks in hun vak die een vlot verloop van de werken garanderen.

Ons renovatieteam voerde al verschillende projecten uit aan de Belgische kust. Ontdek bijvoorbeeld dit modern gerenoveerd appartement in Middelkerke. Of grasduin door onze andere projecten in het hele land.

Onze troeven

Renoveren in De Panne met een renovatiecoördinator? Wij regelen jouw hele project van a tot z, van draaiboek tot nazorg. Benieuwd naar onze troeven?

 • Lokale verankering
 • Projecten op maat
 • 1 aanspreekpunt
 • Correct en transparant
 • Kostenefficiënte aanpak

Advies nodig voor jouw project? Neem contact op met een van onze medewerkers en maak een afspraak. We bezorgen jou graag een vrijblijvende offerte.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Gino en Peter leggen alvast even onze werkwijze uit.

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend meer info!

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
Beschrijf kort uw project.

 

 • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress.
 • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties.
 • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2020.
 • U krijgt snel een vrijblijvend voorstel.
Wij bellen je alleen op om je vragen te beantwoorden.
Onze adviseur uit je buurt neemt contact met je op.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.