Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Roeselare

Aannemer Roeselare

Renovatiewerken Roeselare

Op zoek naar een Roeselaarse aannemer? Een met het vizier richting Belforttoren, de vele kerken of het Klein Seminarie? Onze gezellige centrumstad van West-Vlaanderen is geliefd op de vastgoedmarkt. Als je hier belandt, is de kans groot dat je dus een huis kocht en verbouwingsplannen koestert.

In dat geval kies je natuurlijk graag voor een aannemer of renovatiebedrijf uit Roeselare en omstreken (Beveren, Oekene, Rumbeke, …). Wij zijn gespecialiseerd in het coördineren van totaalrenovaties van appartementen en woningen.

Voordelen aannemer Roeselare

Kocht je vastgoed in een van de vele buurten die onze stad rijk is? Het Prinsenhof, Schiervelde, het Rodenbackkwartier, … Doe dan voor je verbouwing een beroep op een renovatiecoördinator uit Roeselare voor een vlekkeloze aanpak. Wat wij doen? Een renovatie organiseren, coördineren en opvolgen van a tot z. Wij zetten onze ervaren partners – architecten, aannemers, dakwerkers, … - aan het werk en zorgen dat de werken perfect op schema blijven.

Waarom in eigen stad of streek?

  1. Het is makkelijker praten met een stadsgenoot
  2. Je bespaart verplaatsingskosten en tijd
  3. Lokale ondernemers hebben een reputatie hoog te houden

Premies renovatie Roeselare

Ga je renoveren in Deinze? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een aantal steunmaatregelen van de stad.

Energielening: De stad wil kopers van een woning motiveren om te in investeren in zuinige energie. Ze reikt samen met de West-Vlaamse intercommunale een renteloze energielening uit, tenminste als je onder een bepaalde inkomensgrens blijft.

Aanpassingspremie: Heb je een beperkt inkomen en ben je minstens 55, dan krijg je van de stad een subsidie voor woningaanpassingen. Doel? Mensen zo lang mogelijk in hun eigen woning laten wonen.

Premie afkoppeling: Koppel je rioolstelsel af of zorg dat het gescheiden aangelegd wordt voor de afvoer van afval- en regenwater.

Meer info over de diverse premies in Roeselare voor verbouwingen? Neem dan zeker contact op met de stad.

contacteer ons

Onze renovatiewerken Roeselare

Doe een beroep op een aannemer, architect en specialist uit Roeselare. Hoe? Door het aanstellen van een renovatiecoördinator die al jaren samenwerkt met betrouwbare professionals. Stuk voor stuk ervaren kraks die een vlot verloop van de werken en een duurzaam eindresultaat garanderen.

Een greep uit onze portfolio? Ontdek bijvoorbeeld dit project in de regio rond Deinze voor de aanbouw van een keuken en badkamer.

Peter en Gino vertellen over onze werkwijze

 

Onze troeven

Renoveren in de regio Roeselare met een renovatiecoördinator? Een derde partij die alles regelt van a tot z, van voorbereiding tot nazorg na oplevering? Doe een beroep op Renoffice en geniet van talrijke voordelen.

  • Kostenbesparing
  • Gegarandeerd maatwerk
  • Netwerk van betrouwbare partners
  • Eén aanspreekpunt
  • Correct en transparant

Renovatieadvies uit Roeselare gewenst? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vastgoed? Of gewoon een gratis offerte? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers.

Voorbeelden renovaties contact