Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Lokeren

Aannemer Lokeren

Lokerse aannemer

Lokeren … stad aan de Durme bekend van zijn Lokerse Feesten, Lokerse paardenworst en KSC Lokeren natuurlijk. Onze stad is bescheiden maar groots in haar traditie.

Geen wonder dat ze zoveel inwoners aantrekt en dat de woningmarkt floreert. Heb je net een huis of appartement gekocht in Lokeren en plan je renovatiewerken? Dan gaat je voorkeur wellicht uit naar een stad- of streekgenoot.

Wij verzorgen totaalprojecten op basis van jouw persoonlijke voorkeur en budget.

Voordelen aannemer Lokeren

Natuurlijk kun je ook voor een aannemer kiezen die elke dag 100 kilometer overbrugt, maar echt logisch lijkt het allerminst. Een renovatiepartner uit eigen stad kent de lokale gevoeligheden en anticipeert op alles, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van de juiste vergunningen. Meer voordelen?

 • Tijd en kosten besparen
 • Vlotte communicatie
 • Speelt korter op de bal

Premies renovatie Lokeren

Natuurlijk probeer je de kosten tot een minimum te beperken. Goed nieuws, want de stad Lokeren stimuleert een aantal werken en beloont ze cash.

Toegankelijkheidspremie: Maak een handelspand beter toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen en geniet van een premie.

Verfraaiingspremie: Verfraai een handelsgevel en kom in aanmerking voor een korting.

Subsidie herontwikkeling leegstaand pand: Om leegstand tegen te gaan krijg je steun voor het opknappen en in gebruik nemen van leegstaande handelspanden.

Natuurlijk kom je ook in aanmerking voor de subsidies, premies en kortingen van de Vlaamse en federale overheid. Informeer je grondig voor je aan de werken begint, zodat je alle steunmaatregelen optimaal benut.

contacteer ons

Onze renovatiewerken Lokeren

Op zoek naar een renovatiefirma uit Lokeren? Wij zijn al jaren actief in de regio Lokeren en deelgemeenten: Beervelde, Wachtebeke, Overmere, Kalken, Moerbeke, …

Benieuwd naar onze referenties? We rondden in de afgelopen jaren verschillende projecten af samen met onze ervaren renovatiepartners: aannemers, architecten en andere bouwexperts.

Vraag naar onze voorbeeldprojecten uit de regio.

Renoffice totaalrenovatie

Je huis of appartement verbouwen in Lokeren? Ons ervaren team van experts leidt jouw project in goede banen en zorgt dat je op schema blijft. Welke renovatiewerken? In de eerste plaats totaalrenovaties maar ook afzonderlijke ingrepen.

 • Dakwerken
 • Gevelrenovatie
 • Schilderwerken
 • Vloerwerken
 • Schrijnwerken

Peter en Gino vertellen over onze werkwijze

 

Onze troeven

Onze slogan of baseline luidt ‘verbouwen zonder stress’. Mét reden, want het is onze voornaamste garantie: een volledige ontzorging van a tot z. Meer troeven?

 • Vakwerk: Een renovatie zit boordevol verrassingen maar dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende coördinatie vinden we snel een oplossing.
 • Maatwerk: Eerst zitten we samen en vertel je ons alles over jouw budget en verwachtingen, pas daarna gaan we aan de slag. En je blijft op de hoogte via Renonline.
 • Efficiëntie: Gunstige offertes dankzij schaalvergroting.

Samenzitten over jouw renovatieproject in Lokeren? Maak snel een afspraak met een van onze medewerkers.

Voorbeelden renovaties contact