Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Geel

Aannemer Geel

Renovatiewerken Geel

Huis of appartement renoveren in Geel? Dan ga je best op zoek naar een aannemer uit Geel of omstreken. Een bedrijf dat thuis is in de ‘Barmhartige stede’ en de Kempense parel koestert als een kind.

Wij staan garant voor een totaaloplossing volgens de hoogste standaarden in de sector. Een renovatie op basis van jouw budget en verwachtingen.

Voordelen aannemer Geel

Geel is de zevende grootste stad van Vlaanderen en oefent een grote aantrekkingskracht aan op jonge gezinnen? Het is er dan ook goed toeven en in de rand rond Geel vind je nog altijd veel groen en natuurlijk ook Bobbejaanland en Pakawi Park.

Waarom je best voor een aannemer uit Geel kiest? In de eerste plaats om onnodige kilometers voor het bedrijf in kwestie te vermijden, want dat resulteert ook in een lagere factuur. Maar je aannemer is op die manier ook flexibeler en speelt korter op de bal. En de communicatie met een stad- of streekgenoot verloopt een pak vlotter.

Premies renovatie Geel

Zoals de meeste steden promoot ook de stad Geel renovaties, alleen gaat het dan wel specifiek om huurwoningen. Renoveer je een woning ouder dan 30 jaar om ze vervolgens te verhuren? Dan zit je gebeiteld met de verbeterpremie voor private verhuurders. De stad wil op die manier het aanbod aan kwalitatieve en betaalbare huurwoningen verhogen of vrijwaren. Er zijn wel een aantal voorwaarden. Je vindt ze op de website van de stad Geel.

Daarnaast geniet je natuurlijk ook nog van de Vlaamse en federale premies. Denk maar aan de

  • Burenpremie
  • Totaalrenovatiebonus
  • Huur- en isolatiepremie

contacteer ons

Onze renovatiewerken Geel

Broed je op ambitieuze plannen voor jouw pand in Geel? Wij voeren renovatieprojecten uit in het hele land dankzij ons breed netwerk van lokale architecten, aannemers en andere expert (bijv. dakwerkers). Ontdek dus zeker onze realisaties, want er zit ongetwijfeld een gelijkaardig project tussen.

>> Bekijk onze realisaties

Ontdek onze werkwijze

 

Onze troeven

Renoveren in Geel met Renoffice? Als renovatiecoördinator vertrouwen we op onze vaste partners: architecten, aannemers en andere specialisten. Betrouwbare vaklui die financieel gezond zijn en topwerk afleveren voor een correcte prijs. Alleen bouw je in onze sector vertrouwen op.

Wij begeleiden jouw project van a tot z. Onze troeven?

  • Eén aanpreekpunt: De renovatiecoördinator is de centrale spil in het hele proces en beantwoordt graag al jouw vragen.
  • Maatwerk: Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen, verwachtingen en budget. Sterker nog, het is onze leidraad bij het uittekenen van het renovatiedraaiboek.
  • Transparantie: Volg de stand van zaken via Renonline en stel je vragen tijdens het verloop van de werken.
Voorbeelden renovaties contact