Bel gratis! 0800 62 330

Aannemer Dendermonde

Aannemer Dendermonde

Dendermondse aannemer                 

Dendermonde ligt in een van de meest verstedelijkte gebieden van het land: de Denderstreek. Waar de Dender en de Schelde samenvloeien is het goed toeven. Logisch dat er ook heel wat beweegt op de vastgoedmarkt.

Huis of appartement gekocht in de Ros Beiaardstad in de schaduw van het Vleeshuismuseum, de Sint-Gillis-Binnenkerk of het standbeeld van Pieter-Jan de Smet? Dan is de kans groot dat er nog wat werk aan is, zeker als het om een oud pand gaat. Tip: ga in zee met een renovatiebedrijf uit eigen stad of streek. Wij voeren totaalrenovaties op basis van jouw budget en wensen uit Dendermonde en omstreken: Grembergen, Baasrode, Oudegem, …

Voordelen aannemer Dendermonde

 Als je gaat verbouwen in Dendermonde, kies je maar beter een aannemer uit eigen stad of streek. Dat biedt immers een hoop voordelen. Ten eerste spaar je tijd en kosten uit, want lange files maken lange dagen en dure projecten. Ten tweede communiceer je net iets vlotter met een stads- of streekgenoot. En natuurlijk informeer je ook eens bij je stadsgenoten.

Wij werken met een team van ervaren architecten, aannemers en andere vaklui uit de streek. Als renovatiecoördinator leiden we jouw project in goede banen, van voorbereiding tot oplevering en na-service.

contacteer ons

Premies renovatie Dendermonde

De stad stimuleert energiebesparende renovaties. Daarom krijgt u voor sommige ingrepen subsidies of premies, ideaal om je investering te minimaliseren. Een overzicht.

  • Verbeteringswerken: Dakwerken, dakisolatie, muur-of vloerisolatie en werken aan het buitenschrijnwerk, de sanitaire of elektrische isolatie, een behandeling van opstijgend vocht of een preventieve maatregel tegen CO-vergiftiging. Opgelet, er gelden wel een aantal voorwaarden, zoals een minimuminvestering van 1.500 euro.
  • Aanpassingswerken: Laat je woning aanpassen aan een bejaarde of mindervalide (minstens 66%) inwoner en kom je in aanmerking voor een premie. Je krijgt wel maximaal 1.000 euro.
  • Inbraakpreventiewerken: De stad beloont ook inspanningen die je woning beveiligen tegen mogelijke inbrekers. Je krijgt een premie na de werken en een veiligheidscontrole door de politie. Ze bedraagt 125 voor investeringen vanaf 500 euro.

Vraag vandaag nog je premies aan bij de stad of in de woonwinkel.

Onze renovatiewerken Dendermonde

Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties in Dendermonde en zijn deelgemeenten: Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde en Sint-Gillis-Dendermonde.

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk ze hier of vraag naar een project uit jouw regio.

Ter info: we zijn actief in de hele provincie Oost-Vlaanderen: bijv. Sint-Niklaas en Gent dankzij ons breed netwerk van renovatie-experts.

Ontdek alles over onze werkwijze

 

Onze troeven

Totaalrenovatie in Dendermonde gepland? Verbouw zonder stress en laat je volledig ontzorgen door je project integraal aan ons toe te vertrouwen. Natuurlijk blijf je wel constant op de hoogte via ons platform Renonline of persoonlijk: voor, tijdens en na de werken. Jouw garanties?

  • Kostenefficiënt: schaalvergroting resulteert in een lagere factuur
  • Transparant: duidelijke communicatie tijdens het hele project
  • Strenge normen: De partijen waarmee we samenwerken zijn financieel gezond en leveren kwaliteit.
Voorbeelden renovaties contact