Bel gratis! 0800 62 330

Ga je bouwen en heb je je droomhuis in het vizier? Plan je renovatiewerken in je huidige woonst? Dan is Renoffice de partner die je nodig hebt. Wij kunnen je namelijk bijstaan met tal van noodzakelijke en handige services, waaronder een plaatsbeschrijving. Misschien heb je hier reeds van gehoord of misschien net helemaal niet? Renoffice legt je hieronder alvast het belang ervan uit voor je geplaande bouwwerken!

Het belang van plaatsbeschrijvingen

Ga je een woning renoveren, ga je er eentje bouwen tegen of naast een reeds bestaande woning? Dan is het belangrijk dat je enkele absolute musts in acht neemt, waaronder deze van een plaatsbeschrijving, waarbij Renoffice je kan helpen. Wij maken immers zowel voor aanvang van de werken als na afloop van de werken plaatsbeschrijvingen op van het aanpalende goed, wat maakt dat de eigenaar hiervan je niet voor domme feiten kan stellen.

Is er namelijk reeds bestaande schade – zoals scheuren en barsten -  aan zijn woning? Dan zal je hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, dankzij ons aangeleverde bewijs, zijnde de plaatsbeschrijving. Vaak is het zelfs zo dat je stad of gemeente ook vereist dat er een plaatsbeschrijving wordt opgesteld van de openbare wegenis en eventuele beplantingen tot zo’n twintig meter van je bouwwerf.

Renoffice haar aandeel in jouw plaatsbeschrijvingen

Ons team heeft ervaren medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het maken van deze beschrijvingen. Zo gaan we grondig op onderzoek en nemen we notitie van werkelijk de kleinste vorm van bestaande schade aan de aanpalende eigendom. Gaande van vochtschade tot afbrokkelende bepleistering, van scheuren in de voorgevel tot losliggende dakpannen.

Met Renoffice ben je zeker van plaatsbeschrijvingen, die:

  • Worden opgesteld tot in detail
  • Worden geschaafd met een uitgebreide fotoreeks
  • Te allen tijde kan gebruikt worden als geldig bewijsmateriaal in geval van een ingebrekestelling door je buurman- of vrouw

De opmaak plaatsbeschrijving voor en na de bouwwerken is volledig kosteloos voor de eigenaar van de aanpalende eigendom in kwestie en wordt uitgevoerd in opdracht van Renoffice.