Bel gratis! 0800 62 330

Je hebt renovatiewerken gepland en kijkt waarschijnlijk ook enthousiast uit naar het uiteindelijke resultaat. Logisch, want het betekent een fris begin in huis of van je bedrijf! Maar… renovatiewerken gaan ook gepaard met een heleboel administratie musts en andere taken. Renoffice helpt je graag je renovatiewerken volgens de regels uit te voeren, waarbij zowel wordt rekening gehouden met de huidige regelgeving als met jouw veiligheid en wensen.

Renoffice beschikt hiervoor over een deskundig team van medewerkers, die zich één voor één specialiseren in een vakgebied, in één enkel facet binnen in de bouw- en renovatiewereld. Jouw voordeel? Een uitstekende ondersteuning aan het begin van je renovatiewerken en een continue begeleiding tijdens de uitvoering ervan. een zorgeloze uitvoering van al je bouwwerken, dat is wat je wil en dat is precies waar Renoffice voor staat.

Bij ons kan je dan ook terecht voor alle mogelijke services die tijdens je renovatiewerken aan bod kunnen komen. Hieronder een overzicht van onze diensten: