Renoffice vormt een uitstekende referentie in de bouw- en renovatiewereld. We bieden onze klanten dan ook uitsluitend het neusje van de zalm aan en we beogen steevast enkel en alleen een reallife verwezenlijking van al hun plannen en ideeën. Om de renovatieprojecten van begin tot einde van een leien dakje te laten lopen, werken we samen met de allerbesten in hun vak, waaronder ook aannemers met een hart voor verbouwingen.

Ben je zelf aannemer en deel je onze passie voor renovatiewerken? Wil je deel uitmaken van zowel groot- als kleinschalige projecten vol uitdagingen? Heb je de nodige knowhow en ervaring om een 100% klantentevredenheid te bekomen? Dan wil Renoffice je graag persoonlijk ontmoeten voor een verdere kennismaking. We zijn immers continu op zoek naar aannemers die met ons willen samenwerken en die van aanpakken weten.

Jouw persoonlijkheid? Een mix van stipt- en striktheid, betrouwbaarheid, inlevingsvermogen, creativiteit en professionaliteit. Je professionele ingesteldheid? Up-to-date met de allernieuwste trends en ontwikkelingen in de bouw- en renovatiewereld, ervaren en zelfstandig. Herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet en contacteer ons via het onderstaand contactformulier. Tot binnenkort!

 

Aannemer? Contacteer ons voor meer info!

We bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden over een toekomstige samenwerking. Contacteer ons rechtstreeks via 0800 62 330 of via onderstaande knop.

 

Klik hier om persoonlijk contact op te nemen