Aannemers gezocht

Om onze renovatieprojecten van begin tot einde vlot te laten verlopen zijn we op zoek naar de allerbeste aannemers. Ben je zelf aannemer of ken je iemand? Laat het ons dan zeker weten door vrijblijvend contact op te nemen.

Renoffice vormt een uitstekende referentie in de bouw- en renovatiewereld. We bieden onze klanten dan ook uitsluitend het neusje van de zalm aan en we beogen steevast enkel en alleen een reallife verwezenlijking van al hun plannen en ideeën. Om de renovatieprojecten van begin tot einde van een leien dakje te laten lopen, werken we samen met de allerbesten in hun vak, waaronder ook aannemers met een hart voor verbouwingen.

Ben je zelf aannemer en deel je onze passie voor renovatiewerken? Wil je deel uitmaken van zowel groot- als kleinschalige projecten vol uitdagingen? Heb je de nodige knowhow en ervaring om een 100% klantentevredenheid te bekomen? Dan wil Renoffice je graag persoonlijk ontmoeten voor een verdere kennismaking. We zijn immers continu op zoek naar aannemers die met ons willen samenwerken en die van aanpakken weten.

Jouw persoonlijkheid?

   Een mix van stipt- en striktheid

   Betrouwbaarheid, inlevingsvermogen

   Creativiteit en professionaliteit

   Een professionele ingesteldheid

  Up-to-date met de allernieuwste trends en ontwikkelingen in de bouw- en renovatiewereld

   Ervaren en zelfstandig.

Herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet en contacteer ons via het onderstaand contactformulier. Tot binnenkort!

Aannemer?

Contacteer ons voor meer info!

We bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden over een toekomstige samenwerking. Contacteer ons rechtstreeks via 0800 62 330 of via onderstaande knop.

Klik hier om persoonlijk contact op te nemen