Bel gratis! 0800 62 330

Aannemers gezocht

Renoffice vormt een uitstekende referentie in de bouw- en renovatiewereld. We bieden onze klanten dan ook uitsluitend het neusje van de zalm aan en we beogen steevast enkel en alleen een reallife verwezenlijking van al hun plannen en ideeën. Om de renovatieprojecten van begin tot einde van een leien dakje te laten lopen, werken we samen met de allerbesten in hun vak, waaronder ook aannemers met een hart voor verbouwingen.

Bent u zelf aannemer en deelt u onze passie voor renovatiewerken? Wilt u deel uitmaken van zowel groot- als kleinschalige projecten vol uitdagingen? Heeft u de nodige knowhow en ervaring om een 100% klantentevredenheid te bekomen? Dan wilt Renoffice u graag persoonlijk ontmoeten voor een verdere kennismaking. We zijn immers continu op zoek naar aannemers die met ons willen samenwerken en die van aanpakken weten.

Uw persoonlijkheid? Een mix van stipt- en striktheid, betrouwbaarheid, inlevingsvermogen, creativiteit en professionaliteit. Uw professionele ingesteldheid? Up-to-date met de allernieuwste trends en ontwikkelingen in de bouw- en renovatiewereld, ervaren en zelfstandig. Herkent u uzelf hierin? Aarzel dan niet en contacteer ons via het onderstaand contactformulier. Tot binnenkort!

Aannemer? Contacteer ons voor meer info!

We bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden over een toekomstige samenwerking. U kan ons rechtstreeks contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0800 62 330.