Een zolder als extra slaapkamer of badkamer

Ooievaar op komst? Dan ben je graag voorbereid op je nieuwe bewoner in huis. Je richt een extra slaapkamer in voor je kleine spruit in spé.

Extra badkamer? Verhoog het comfort in huis. Ideaal voor gezinnen, want dochter en moeder hebben graag elk hun eigen badkamer.

Studentenkamer inrichten? Woon je in een studentstad, dan maak je van de zolder een kot. Op die manier genereer je extra inkomsten.

Logeerkamer? Misschien krijg je af en toe (veel) logies. Dan wil je die ook allemaal huisvesten voor één of meer nachten. Superhandig, zo’n gezellige zolderkamer.

Heerlijk idee om lekker te ontspannen: een persoonlijke wellness-ruimte met sauna en infraroodcabine. Helemaal ambitieus? Tover je stoffige zolder om in een moderne loft. Meer ideeën? Laat het ons gerust weten.

Een zolder als multimedia- of hobbyruimte

Barst je woonkamer uit haar voegen? Krijg je alles nog moeilijk geplaatst? (boeken, dvd’s, surround-installaties, games, consoles …) Tijd om je zolder om te dopen tot een volwaardige ruimte. Enkele ideeën: multimediaruimte, thuisbioscoop, teken- of schilderatelier, hobbyruimte, speelkamer, fitnessruimte, thuiskantoor, bibliotheek, … Maak van je zolder de meest gezellige kamer van je huis, zowel in de winter als in de zomer.

 

Voordelen zolderrenovatie

  • Bouw je stoffige zolder om tot een functionele ruimte
  • Creëer een meerwaarde op je woning met een extra slaapkamer
  • Breid je woonruimte eenvoudig uit, zonder aan- of bijbouw

 

Zolderrenovatie met Renoffice?

Zoek je een renovatiepartner die je zolder grondig renoveert? We voeren alle nodige werken uit, van isolatie tot het plaatsen van nieuw sanitair. Eerlijk is eerlijk: je zolder is een van de moeilijkste ruimtes om te verbouwen. Dat komt vooral door het hellend dak. Daarom kies je best voor een team van experts met ervaring in zolderrenovaties.

Hoe pakken we dat precies aan? Stapsgewijs. Eerst bekijken we de draagstructuur van het gebinte en de vloer. Wordt je zolder een woonruimte, dan heb je natuurlijk ook een trap nodig. Daarna zorgen we voor de indeling.

 

De vele voordelen van een zolderrenovatie

  • Bouw je stoffige zolder om tot een functionele ruimte
  • Bekom een meerwaarde op je woning door een extra slaapkamer te voorzien
  • Breid je woonruimte eenvoudig uit, zonder aan- of bijbouw

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Vraag vrijblijvend meer info om jouw zolder te renoveren!

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2019

Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.

Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.

Beschrijf kort uw project.

Je krijgt snel een verblijvend voorstel.