Pagina titel

Zolderrenovatie

De zolder bleef lang een stoffige opslagplaats voor rommel. Uit het oog, uit het hart. Een ruimte waar je nooit echt woont en maar af en toe komt. Die tijd lijkt stilaan voorbij. Dé trend van de laatste jaren? Zolderrenovatie. Meer en meer mensen laten hun zolder omtoveren tot een extra woonruimte, bijvoorbeeld een hobby- of studentenkamer om te verhuren.

Plan je een totaalrenovatie? Dan start je waarschijnlijk met het dak, de badkamer en de keuken. Toch biedt ook een zolderrenovatie een absolute meerwaarde voor je woning. In deze blog lees je waarom ze best opneemt in je verbouwingsplannen.

 

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Beschrijf kort jouw project en we nemen binnen de 24 uur contact  met je op!

Zolderrenovatie

Een zolder als extra slaapkamer of badkamer

Ooievaar op komst? Dan ben je graag voorbereid op je nieuwe bewoner in huis. Je richt een extra slaapkamer in voor je kleine spruit in spé.

Extra badkamer? Verhoog het comfort in huis. Ideaal voor gezinnen, want dochter en moeder hebben graag elk hun eigen badkamer.

Studentenkamer inrichten? Woon je in een studentstad, dan maak je van de zolder een kot. Op die manier genereer je extra inkomsten.

Logeerkamer? Misschien krijg je af en toe (veel) logies. Dan wil je die ook allemaal huisvesten voor één of meer nachten. Superhandig, zo’n gezellige zolderkamer.

Heerlijk idee om lekker te ontspannen: een persoonlijke wellness-ruimte met sauna en infraroodcabine. Helemaal ambitieus? Tover je stoffige zolder om in een moderne loft. Meer ideeën? Laat het ons gerust weten.

Een zolder als multimedia- of hobbyruimte

Barst je woonkamer uit haar voegen? Krijg je alles nog moeilijk geplaatst? (boeken, dvd’s, surround-installaties, games, consoles …) Tijd om je zolder om te dopen tot een volwaardige ruimte. Enkele ideeën: multimediaruimte, thuisbioscoop, teken- of schilderatelier, hobbyruimte, speelkamer, fitnessruimte, thuiskantoor, bibliotheek, … Maak van je zolder de meest gezellige kamer van je huis, zowel in de winter als in de zomer.

 

Zolderrenovatie met Renoffice?

Zoek je een renovatiepartner die je zolder grondig renoveert? We voeren alle nodige werken uit, van isolatie tot het plaatsen van nieuw sanitair. Eerlijk is eerlijk: je zolder is een van de moeilijkste ruimtes om te verbouwen. Dat komt vooral door het hellend dak. Daarom kies je best voor een team van experts met ervaring in zolderrenovaties.

Hoe pakken we dat precies aan? Stapsgewijs. Eerst bekijken we de draagstructuur van het gebinte en de vloer. Wordt je zolder een woonruimte, dan heb je natuurlijk ook een trap nodig. Daarna zorgen we voor de indeling.

 

De vele voordelen van een zolderrenovatie

   Bouw je stoffige zolder om tot een functionele ruimte

   Bekom een meerwaarde op je woning door een extra slaapkamer te voorzien

   Breid je woonruimte eenvoudig uit, zonder aan- of bijbouw

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Klaar om jouw zolder te renoveren?

Waarom kiezen voor Renoffice?

  • 35 jaar ervaring met renovaties
  • Gemiddeld 300 renovatieprojecten per jaar
  • Bewaking van kwaliteit & budget

Beschrijf kort jouw project en we nemen binnen de 24 uur contact  met je op!