Pagina titel

Keukenrenovatie

De keuken vormt het hart van je woning, logisch dat ze hoog op de planning van jouw totaalrenovatie staat. Je kunt natuurlijk een volledig nieuw exemplaar laten installeren, maar dat is een behoorlijke investering. Oplossing? Keukenrenovatie. Tover je keuken om tot een eigentijds model met nieuwe mogelijkheden en een totaal nieuwe en modieuze look.

We coördineren uitsluitend keukenrenovaties bij deelrenovaties, totaalprojecten , of wanneer dit in een aanbouw wordt geplaatst.

Voordelen? Je wint tijd, want de werken verlopen sneller dan bij het plaatsen een nieuwe keuken. En je spaart heel wat budget uit.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Beschrijf kort jouw project en we nemen binnen de 24 uur contact  met je op!

 

keukenrenovatie

Keukenrenovatie van a tot z

De keuken is het centrale punt in elke woning: om te ontbijten, maaltijden te bereiden of om gewoon een babbeltje te slaan. Niets zo aangenaam als vertoeven in een mooie, moderne droomkeuken. Liefst met het hele gezin, want je keuken is dé ontmoetingsplaats bij uitstek om even bij te praten en afspraken te maken. Een belangrijke ruimte dus en bijgevolg een belangrijk onderdeel van je totaalrenovatie.

Tip: pak de renovatie van je keuken grondig aan voor een lange termijnresultaat en een echte opwaardering van je huis. Je keuken is in de eerste plaats functioneel, de plaats waar je gaat koken. Een keukenrenovatie gaat dus veel verder dan gewoon wat nieuwe wandtegels of schilderwerk. Misschien is het wel aangewezen om ook een nieuw plafond te plaatsen, ramen en deuren te vernieuwen en de vloer op te frissen.

Onze meerwaarde? We gaan voor een totaalconcept waarbij alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Alles in harmonie en op maat gemaakt, design én kleuren. Vergeet beslommeringen en geniet van een snelle oplevering en de hoogste kwaliteitsgaranties.

Keukenrenovatie door Renoffice

Waarom kiezen voor een keukenrenovatie?

De keuken is een centrale ruimte in jouw woning of appartement. Het is een plek die leeft, een renovatie van deze belangrijke ruimte kan een grote meerwaarde geven aan je woning. 

 

Klik hier om vrijblijvend informatie te vragen

  Keuken verbouwen: maak de juiste keuzes

  Door jaren intensief gebruik krijgt je keuken het hard te verduren. Ook al geef je ze een onderhoud op regelmatige basis. Een grondige keukenrenovatie begint dan ook bij het maken van de juiste keuzes. De verschillende mogelijkheden op gebied van meubels, afwerking en apparatuur zijn  dan ook oneindig.

  Spatwand of schilderen?

  Ook de spatwand boven de spoelbak bepaald het uitzicht en de sfeer van je keuken. Tegenwoordig wordt die zone van de keukenmuur ook dikwijls geverfd. Maar je kunt ze uiteraard ook gewoon weer betegelen.

  Welke verlichting kies je?

  Voor elke ruimte kies je normaal gezien ander licht. In de keuken plaats je eerder functioneel en fel licht, in de slaapkamer of woonkamer ga je eerder voor sfeerverlichting. Vandaag de dag wordt in de keuken meestal gekozen voor een combinatie van taak-en sfeerverlichting. Zo blijft je energiefactuur binnen de perken en creëer je sfeer tijdens het koken.

  Natuurlijk kies je ook het type verlichting. LED, halogeen of spaarlampen. Of een combinatie van beiden. De meeste mensen kiezen vandaag de dag voor LED-strips in hun keuken voor een gelijkmatige lichtverdeling.

  Prijs keukenrenovatie?

  Wat kost een keukenrenovatie? Veel hangt af van de werkuren en gebruikte materialen. Hout is bijvoorbeeld goedkoper dan composiet. Gaat het om een oude keuken? Dan vervang je best ook de elektriciteit en wateraansluitingen, en zo loopt de factuur natuurlijk al gauw op.

  Ook de grootte van de keuken bepaalt natuurlijk voor een groot deel het prijskaartje. Een grote keuken met veel frontjes vraagt veel meer werk dan een kleine keuken met een beperkt aantal frontjes.

  Tenslotte bepaalt ook de keuze van de toestellen voor een groot stuk de prijs van je vernieuwde keuken.

  Is je keuken renoveren een grote investering? Ja en nee. In je keuken leef je namelijk dag in dag uit. Je bereidt er je maaltijden en ze is een ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Ze is het hart van je woning en die verdient af en toe een opfrisbeurt, toch?

   

  Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

  Nieuwe toestellen in de keuken?

  Heeft je keuken al een oorlog meegemaakt? Is ze compleet verouderd of gedateerd? Techniek evolueert en dat geldt zeker voor elektrische toestellen in de keuken: ovens, fornuizen, dampkappen, koelkasten, werkbladen, ...

  Kies de juiste keukentoestellen op basis van hun uitvoering, formaat en functionaliteit. Hou ook rekening met hun verbruik, want energiezuinige toestellen zijn de toekomst. Terecht, want ze besparen je heel wat geld op de energiefactuur. Maar het grootste verschil zit ‘m natuurlijk in de functionaliteit. Op een nieuw type fornuis kook je makkelijker en vaak ook sneller dan op een oud elektrisch vuur. Zeker als het gaat om inductie of halogeen/keramische kookplaten.

  Klaar om jouw keuken te renoveren?

  Waarom kiezen voor Renoffice?

  • 35 jaar ervaring met renovaties
  • Gemiddeld 300 renovatieprojecten per jaar
  • Bewaking van kwaliteit & budget

  Beschrijf kort jouw project en we nemen binnen de 24 uur contact  met je op!