Bel gratis! 0800 62 330

Veranda

Je hebt er vast en zeker al weleens over nagedacht of zelfs gedroomd: een veranda aan huis. En dat is niet geheel onlogisch, aangezien een veranda je vele voordelen biedt en dit doorheen alle seizoenen van het jaar. Tijdens de koudere wintermaanden kan je heerlijk relaxen met een warme drank in de hand van uw uitzicht, tijdens de warmere zomermaanden kan je genieten van een heerlijke limonade met een goed boek.

De veranda en haar vele voordelen

Een veranda is hoe dan ook een extra ruimte die zich aansluit bij je tuin. Je kan er genieten van het groene aspect van je woonst, waar je vast en zeker tot rust kan komen na afloop van drukke werkdagen of tijdens weekends wanneer je wat tijd voor jezelf hebt. De grote voordelen van een veranda zijn de volgende:

 • Dankzij het zicht naar je tuin geniet je een geweldige lichtinval
 • Je hebt veel zon, doordat een tuin vaak aan de zuidkant is gelegen
 • Doordat de veranda in rechtstreekse verbinding staat met je huis, geniet je ook hier van extra warmte, gratis en voor niets
 • Er gaat geen warmte verloren, aangezien een veranda afsluitbaar is met deuren
 • Je woonst heeft er een extra ruimte bij en geniet een meerwaarde

veranda-renovatie

Heerlijk genieten in je veranda

Een veranda is the place to be om tot rust te komen, waar je de druk van je schouders kan laten vallen. Heb je soms nood aan tijd voor jezelf? Dan kan een veranda de perfecte plek zijn om te ontsnappen aan de alledaagse drukte.
Volop kunnen ontspannen gaat samen met de installatie van de nodige accessoires, waar Renoffice met plezier voor zorgt. Wat had je bijvoorbeeld gedacht van de volgende elementen?

 • Een ventilatiesysteem
 • Een zonnewering
 • Hoogrendementsglas

Deze elementen vormen bovendien geen overbodige luxe, aangezien ze er alle drie voor zorgen dat je op je gemak kan genieten in je veranda doorheen het hele jaar. Er gaat minder warmte verloren, maar er komt ook minder warmte binnen: is dat niet precies wat je wilt bekomen? En natuurlijk is er ook de inrichting die de nodige aandacht verdient. Deze bepaalt namelijk ook gedeeltelijk de vorm en de structuur van je veranda! Renoffice helpt je graag bij de opbouw en inrichting, hoe je je droomveranda ook voor ogen hebt. Jij zorgt voor de inspiratie, wij zorgen voor de uitvoering!

De vele voordelen van een verandarenovatie

 • Geniet ook tijdens koude wintermaanden van de buitenomgeving
 • Voorzie een ruimte in je woning met een maximum aan lichtinval
 • Creëer een meerwaarde op je woning door een extra ruimte toe te voegen

Onze klanten getuigen

 • "Ik heb samen met m'n vriendin een klein, oud huisje gekocht. Wat betreft de kleinere, eenvoudigere renovatiewerken hebben we veel zelf kunnen doen, maar voor de aanbouw van onze nieuwe keuken hebben we een beroep gedaan op Renoffice. Ons budget was wat aan de beperkte kant, omdat er veel in de basis renovatiewerken gekropen is. Dit hield Renoffice niet tegen om een prachtige aanbouwkeuken uit de grond te stampen met ons beschikbare budget. Knap gedaan, Gino en Sandy (zaakvoerders)!"

  Jeroen uit Heverlee (Leuven), aanbouw nieuwe keuken

Vraag vrijblijvend meer info om jouw veranda te renoveren!

  • Wij coördineren zodat jij verbouwt zonder stress
  • Meer dan 35 jaar ervaring in renovaties
  • Meer dan 100 renovaties uitgevoerd in 2019
 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Gsm-nummer*
  Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
 5. Postcode*
  Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
 6. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
  Beschrijf kort uw project.
 7. Je krijgt snel een verblijvend voorstel.
 8. *
  Invalid Input