Bel gratis! 0800 62 330

Uitbreiding

Heb je renovaties in het verschiet? Dan vormt Renoffice je partner in crime. Waarom? Omdat we heel wat bouwoplossingen bieden, zodat we je wensen in een perfect resultaat kunnen gieten. Ook indien je een woonuitbreiding wenst! Samen met jou bespreken we graag je vereisten en de mogelijkheden voor uw woning. Renoffice garandeert je niet alleen een perfect resultaat, maar ook een feilloos advies: je zal versteld staan van wat we voor je in petto hebben!

Uitbreiding in de vorm van een aan- of bijbouw

Deze vorm van uitbreiding is ideaal voor zij die weinig last willen ondervinden van hun uitbreiding. De woning wordt namelijk ongemoeid gelaten en als deze dan toch dient te worden opengemaakt, dan is ze in een handomdraai weer dicht. Renoffice gaat prat op haar klantvriendelijke totaaloplossingen, waardoor je verzekerd bent van zo min mogelijk werfhinder.

Een aanbouw kan overwogen worden voor bijvoorbeeld een thuiskantoor, een eethoek, een hobbykamer, een speelruimte en ga zo maar verder. Een bijbouw voor bijvoorbeeld een poolhouse, een hobbyruimte, een orangerie, een zorgwoning en nog veel meer. Naargelang het doeleinde van de uitbreiding bespreken we met u de verschillende mogelijkheden en werken we graag een offerte uit op maat.

Uitbreiding in de vorm van een extra verdieping of tussenvloer

Deze twee mogelijkheden zullen je misschien minder bekend in de oren klinken, doch zijn ze zeer in trek. Een extra verdieping kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, waaronder een badkamer, slaapkamers, hobbykamers, een speelruimte en nog veel meer. De voordelen van dergelijke extra verdieping of opstopping zijn de volgende:

 • Het is een relatief goedkope manier om extra ruimte te creëren
 • Het biedt extra uitstraling aan je woonst
 • Deze vorm van uitbreiding is ideaal indien je weinig uitbreidingsmogelijkheden geniet

Een tussenvloer of mezzanine kan voor dezelfde doeleindes gebruikt worden, maar zorgt voor een compleet andere look voor je woonst. Jouw voordelen?

 • Volledig op maat gemaakt, naargelang de eindbestemming
 • Snelle plaatsing en afwerking naar eigen smaak
 • Knappe bijdrage tot je interieur

De vele voordelen van een uitbreiding

 • Breid je woning in alle comfort uit door je huidige woonruimte ongemoeid te laten
 • Creëer meer faciliteiten en meer mogelijkheden voor je woning
 • Bekom een meerwaarde op je woning door extra ruimte te voorzien
 • Geef je woning een imposantere uitstraling dankzij een grotere omvang

Vraag vrijblijvend meer info voor uw uitbreiding!

Onze klanten getuigen

 • "Ik heb samen met m'n vriendin een klein, oud huisje gekocht. Wat betreft de kleinere, eenvoudigere renovatiewerken hebben we veel zelf kunnen doen, maar voor de aanbouw van onze nieuwe keuken hebben we een beroep gedaan op Renoffice. Ons budget was wat aan de beperkte kant, omdat er veel in de basis renovatiewerken gekropen is. Dit hield Renoffice niet tegen om een prachtige aanbouwkeuken uit de grond te stampen met ons beschikbare budget. Knap gedaan, Gino en Sandy (zaakvoerders)!"

  Jeroen uit Heverlee (Leuven), aanbouw nieuwe keuken

Vraag vrijblijvend meer info om uit te breiden!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Gsm-nummer*
  Wij bellen u alleen op om uw vragen te beantwoorden.
 5. Postcode*
  Onze adviseur uit uw buurt neemt contact met u op.
 6. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen